Willy Reumers

Willy kan de ANDUMEDIC niet meer missen voor zijn rugpijn

Andullatie houdt ex-bakker overeind

Biografie

Willy wordt binnenkort 55 en heeft er een carrière als brood- en banketbakker op zitten. Rugpijn verhinderde hem om zijn beroep verder uit te oefenen.

PijnverlichtingMijn weg naar andullatie

Reportagereeks over rugpijn

Dr. Guy De Clerck is rugspecialist en chirurg. Hij weet dus als geen ander wat mensen met rugpijn te verduren krijgen. Hij maakte een reeks korte reportages over patiënten die hun rugklachten sterk wisten te verlichten dankzij andullatie. Eén van hen is Willy Reumers. Ziehier zijn relaas.

Kennismaking met andullatie

18 jaar geleden was Willy op een bakkersbeurs en zag daar een hhp-stand waar men de ANDUMEDIC® kon uittesten. Hij ging op de ANDUMEDIC® liggen en het deed hem wat. Zijn benen werden mobieler en de bloeddoorstroming verbeterde. Willy kocht de ANDUMEDIC®. Dat was de eerste versie van de ANDUMEDIC®.

Tweede ontmoeting

10 jaar later bezocht hij weer een beurs en zag daar opnieuw de ANDUMEDIC®. Inmiddels had men aan de vorige versie infraroodlicht toegevoegd. En die heeft hij ook dadelijk gekocht.

Regelmatige therapie

Willy wijst op het belang ervan de ANDUMEDIC® regelmatig te gebruiken, bv. elke morgen een kwartiertje. Het is heel ontspannend, zo ontspannend dat je vaak in slaap valt. Zelfs al heb je wat rugpijn, in slaap vallen is een goed teken. De bedoeling is eigenlijk om de pijn altijd vóór te blijven. Willy is een gepassioneerd imker. Dankzij de therapie kan hij verder zijn bijtjes verzorgen. Willy onderstreept dat men niet noodzakelijk rugpijn moet hebben om van andullatietherapie te kunnen profiteren. Iedereen voelt zich beter na een andullatiesessie, zowel mentaal als lichamelijk. Uiteindelijk is dat allemaal met elkaar verbonden. En de ANDUMEDIC® geeft een totaalbehandeling, van kop tot teen. Willy kan de ANDUMEDIC® in elk geval niet meer missen voor zijn rugpijn.