hhp - ADD A SMILE TO YOUR LIFE!

80 % van de bevolking krijgt vroeg of laat te maken met chronische aandoeningen.  Chronische aandoeningen zoals rugpijn, artrose, stress, burn-out, diabetes en cardiovasculaire aandoeningen kunnen niet genezen en moeten dagelijks behandeld worden om de klachten ervan te onderdrukken. Dagelijkse medicatie of therapeutische behandelingen kosten zowel voor de persoon als voor de gezondheidszorg een hoop geld.  Hiervoor willen we ons inzetten.

De kern van onze activiteit bestaat uit een unieke technologie  Andullatie® . De voordelen zijn talrijk en kunnen op diverse vlakken ingezet worden: bv. pijnverlichting, sportprestaties en recuperatie, gewichtscontrole, om er maar een paar te noemen.

hhp biedt personen met chronische aandoeningen de mogelijkheid dagelijks hun klachten te onderdrukken in hun eigen vertrouwde omgeving. Inmiddels hebben we al meer dan 85.000 personen geholpen hun mobiliteit en levenskwaliteit te verbeteren.

 

Door ons uniek gamma producten en extra diensten zijn we in feite reeds koploper in de selfcare-arena. Het is onze innigste wens nog meer mensen bij te staan hun dagelijkse gezondheid en welzijn te verbeteren.  ANDULLATIE - UW DAGELIJKSE GEZONDHEID