Werner bestrijdt zijn reuma met Andullatie

“Ik was verrast hoe snel ik weer kon werken!”

Reuma: de hel voor mij

Werner Van de Velde... In de Antwerpse haven kennen en appreciëren ze hem. Een toffe collega, het hart op de tong, en bijspringen waar het kan. Dat is Werner in een notendop. Twee maand geleden kwam hij thuis met een acute reuma-aanval. Al zijn gewrichten stonden gezwollen, muurvast zat hij. Inmiddels heeft hij, naast zijn medische behandeling, een schitterende natuurlijke therapie ontdekt. Iedereen mocht het weten. Meer nog, Werner sprong dadelijk in de bres voor zijn lotgenoten.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

Andullatie is mijn redding voor reuma pijnen

25 jaar horeca, 18 uur / dag, 7/7

Werner werkte oorspronkelijk aan de kust, m. n. in de horeca. Zwaar werk! Niet alleen het tillen, heffen, dragen is fysiek belastend,
maar vooral het vele uren na elkaar kloppen. Werner ging vervolgens in de haven werken hoewel dit uiteraard niet veel lichter is. “Maar,” aldus Werner, “we kunnen al eens een pauzeke inlassen”. Hoe dan ook, onlangs werd bij hem de ergste vorm van reuma gediagnosticeerd, zonder twijfel te wijten aan het jarenlang onophoudelijk zwoegen. De reumatoloog constateerde extreem abnormale bloedwaarden. Reuma geldt als ongeneeslijk en is geen lacheding om mee te leven: “Het is precies een brandende tennisbal die wil uitbreken”.

Remedies

Werner kreeg terstond een vracht medicatie voorgeschreven. Gezondheidsbewust echter als hij is, wou hij toch even aftasten of er geen natuurlijke remedies bestaan. Via Google kwam Werner terecht bij de Andullatietherapie, een combinatie van trillingen en infrarood. Nu, twee maand later, kan hij het amper geloven: “Ik mag zeggen dat ik pijnvrij ben. Ik heb m’n medicatie met 2/3 verminderd. Ik kon met moeite nog een bestek vasthouden. Nu is mijn mobiliteit terug normaal. Ik doe zoals voorheen mijn fietsritten in de Nederlandse polders”.

Blijde boodschap

In de haven heerst een collegiale sfeer en het duurde niet lang of iedereen was op de hoogte van Werners ontdekking. Hij deed zelfs zijn matras mee zodat de liefhebbers het aan den lijve konden uitproberen. En toen kreeg hij een prachtidee. Waarom geen benefietactie opstarten voor reumapatiënten? Alle troeven waren voorhanden: De Warmste Week, meevoelende collega’s én een efficiënte therapie. Bij dezen nodigt Werner al zijn collega’s uit om te andulleren ten voordele van de Vlaamse Reumaliga.