Roger Gijsemans

Ondanks een operatie bleef Roger rugklachten hebben, tot hij Andullatie ontdekte.

“Vroeger had ik vijf slechte nachten per week, nu nog twee”

Inleiding

Je zit met een aangeboren rugprobleem en bovendien doe je ‘bureauwerk’. Dan is het niet verwonderlijk dat je op rijpere leeftijd klachten krijgt. Bij Roger Gijsemans vormden die een regelrechte bedreiging voor zijn levenskwaliteit. Hier zijn verhaal!

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Roger heeft altijd een zittend beroep gehad. Hij werkte op een kantoor in Antwerpen. Op zijn 50ste moest hij stoppen wegens rugklachten. Maar het probleem dateert in feite al van veel vroeger. Als kind kreeg hij al te horen op het PMS-onderzoek: “Gij hebt geen rechte rug”. Toch heeft Roger gevoetbald tot zijn 28ste . Toen hij een stuk in de 40 was staken de klachten de kop op. Via een operatie werd zijn 5de wervel gecorrigeerd. De arts zei: “Anders zit u binnen 5 jaar in een rolstoel”. Toch hielden de klachten aan, vooral in de onderrug, met tintelingen in de benen, waardoor Roger heel slecht sliep. Roger is ook sinds jaren in behandeling bij een osteopaat. Maar hij blijft zoeken naar alternatieven.

Via krantenartikels hoorde Roger over Andullatie. Andullatie is een nieuwe therapie op basis van trillingen en infrarood. Hij vroeg raad aan zijn osteopaat : “Slecht kan dat helemaal niet zijn...”. André deed de nodige stappen en begon met dagelijkse andullatiesessies. Veertien dagen later was hij toevallig aanwezig op een andullatie-evenement en zei onomwonden aan de aanwezigen: “Na veertien dagen weet ik met zekerheid dat ik hiermee gebaat ben!”

Inmiddels heeft Roger alle mogelijkheden van de ANDUMEDIC® 3 geëxploreerd en weet hij precies welke programma’s voor hem ideaal zijn. Hij werkt vooral aan een betere doorbloeding en het oplossen van slaapproblemen. De huidige balans: “Vroeger had ik vijf slechte nachten per week, nu nog twee!”. Zijn medicatie is tot een strikt minimum herleid. Roger geniet van het leven. Hij draagt zorg voor zijn ouders, schoonouders en oom, allemaal tachtigers. En voor de rest is hij gedreven supporter van KSV- Schriek.