Rita gebruikt Andullatie om te ontspannen

“Met Andullatie kan ik heerlijk relaxen na een drukke feestavond!”

Inleiding

Rita De Bruyn en haar man Willy zijn geen onbekenden in de streek van Lierde. Iedereen kent feestzalen Sayonara en Sportpaleis gelegen achter de kerk van Deftinge. Maar wat niet iedereen weet, is dat Rita een overtuigde Andullatiegebruikster is: "Als ik ’s avonds thuiskom, ga ik meteen op de matras: heerlijk relaxen. Vaak val ik in slaap."

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Feestzaal

Rita en haar man baten met hart en ziel twee feestzalen uit. Ze hebben die eigenhandig gebouwd. Rita was vloerlegger en faiencezetter van dienst: 300 m2. Ja, als zelfstandige moet je hard werken en neem je je pensioen meestal later. Maar Rita zegt: “Wij werken voor ons plezier!” Een mens is echter geen machine en dit is toch wel een zwaar beroep: ’s nachts werken, telkens schoonmaken, continu rechtstaan. Is het dan verwonderlijk dat klachten de kop opsteken? Rita heeft last van haar rug, artrose, pijn in knieën, schouders en ellebogen, ook fibromyalgie. Bovendien raakt ze vaak moeilijk in slaap na al dat feestgedruis. Maar voor alles is er een oplossing. En Rita vond ze!

Heerlijk relaxen...

Op een paasweekend ging in het gemeentehuis van Lierde een Andullatie-evenement door. Andullatie is een nieuwe therapie gebaseerd op trillingen en infrarood. Rita had een voorgevoel dat ze hier misschien een oplossing zou kunnen vinden. Daarom ging ze er heen samen met haar zoon. Ze deden een proefsessie en de volgende dag waren moeder en zoon unaniem: “Tiens, onze rug is veel beter!” Later kwam een adviseur de zaken nog eens in detail uitleggen thuis en was ook Willy gewonnen voor deze therapie. Rita: “Als ik ’s avonds thuiskom, ga ik dadelijk op de matras: heerlijk relaxen. Vaak val ik in slaap. Want onmiddellijk gaan slapen na zo’n feestavond lukt niet. Ik doe het ook tegen de pijn, of liever ‘deed’, want de pijn is inmiddels verdwenen.”

Levensgenieters

Wie hard werkt, moet zich op tijd en stond ontspannen. Rita en Willy zijn fervente mobilhome-reizigers: Frankrijk, Spanje, Portugal, Noorwegen, Zweden, ... Het enige nadeel van deze hobby: voorlopig lukt het niet de ANDUMEDIC mee op reis te nemen.