Peggy: cvs overwonnen met natuurlijke Andullatietherapie

“Mijn eerste Andullatie-beurt was zalig en super aangenaam.”

Een prooi van cvs

Zoals zovelen viel Peggy ten prooi aan het ‘chronisch vermoeidheidssyndroom’ (cvs), een aandoening die tot dezelfde categorie behoort als fibromyalgie en spasmofilie. Hoewel de wetenschap nog steeds in het duister tast omtrent de exacte oorzaken van dit soort beschavingsziektes, zien we in de praktijk dat ze vaak stress-gerelateerd zijn.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

Cvs overwonnen met Andullatie

Crash

Sinds twee jaar staat Peggy op non-actief door gezondheidsproblemen. Ze is werkzaam in de psychosociale sector als begeleidster van mensen met een verstandelijke beperking. Van jongs af aan was Peggy al het gewetensvolle, zorgzame type dat alles zo goed mogelijk probeert te doen. Negatieve lichaamssignalen sloeg ze systematisch in de wind. Naar aanleiding van enkele emotionele gebeurtenissen in haar leven, kreeg ze ‘haar klop’: “Mijn lichaam crashte en ik ging in depressie. Bleek dat na mijn revalidatietherapie de cvs-symptomen aanhielden, met name de pijn.”

Revalidatie

Peggy is vol lof over haar revalidatie: “Ik ben echt geconfronteerd geworden met mezelf en heb toen de beslissing genomen om eens en voor altijd positief te gaan leven.” Het revalidatiecentrum in Eeklo beschikt over enkele zogenaamde AnduMedic's. De AnduMedic werkt op basis van Andullatie, een therapie op basis van trillingen en infrarood die succesvol ingezet wordt voor o.a. pijnbestrijding. Peggy maakte er systematisch gebruik van. Ze herinnert zich haar eerste Andullatie-beurt als “zalig” en “super aangenaam”. Tijdens een wandeling in Sluis met haar vriend ontdekte ze de Andullatie-shop, waar ze kennis maakte met een Andullatie-adviseur. Peggy besloot toen zelf ook een AnduMedic in huis te halen.

Levenskwaliteit

Peggy’s revalidatie wordt succesvol ondersteund door Andullatie: “Ik doe moeiteloos mijn conditietraining en kan opnieuw tennissen. Ik heb veel minder pijn. Mijn spieren zijn niet zo stram en stijf meer, en ik voel me leniger.” Momenteel leeft ze zich extra uit in haar hobby’s: knutselen, creatief bezig zijn met meubeltjes, sporten, ... Volgende maand gaat Peggy terug halftime aan de slag, en ze heeft het gevoel dat ze terug stevig op de sporen staat.