Lisette Bosmans

“Nadat de adviseur het toestel op volle toeren had laten draaien was ik overtuigd.”

“Superfit op haar 70e”

Inleiding

Velen zullen Lisette benijden. Op haar 70e tennist ze nog meerdere uren daags, loopt ze als een hinde, en weegt ze amper 55 kg. Haar recept ? Leergierigheid, eigenzinnigheid, natuurlijke keuken, en Andullatietherapie!

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Rugslijtage

Op haar 70e geniet Lisette een uitzonderlijke conditie. Toch speelde haar rug haar meer dan eens parten in het verleden. Ze had vroeger een job met een vrij grote verantwoordelijkheid bij Nestlé, zat vaak in de auto, en overnachtte regelmatig in buitenlandse hotels. Echt rugbelastend was het niet, maar op een gegeven moment kon ze niet anders dan zich een paar spuiten in haar rug laten toedienen. Een scan wees uit dat het ‘cement’ tussen haar onderste wervels verdwenen was. Met andere woorden: rugslijtage.

Oplossingen zoeken

Lisette wilde koste wat het kost haar lievelingssport blijven beoefenen. Daar echter rugpijn en tennis niet met elkaar rijmen, ging ze op zoek naar een efficiënte remedie. Op internet kwam ze terecht op de pijntest van hhp-dokter Guy Declerck. De firma hhp verdeelt de zgn. Andullatie-technologie, een pijnbestrijdingstherapie op basis van mechanische trillingen en infraroodwarmte. Bij een eerste demonstratie stond Lisette een beetje sceptisch, maar toen de adviseur het toestel op ‘volle toeren’ zette, fronste Lisette toch even de wenkbrauwen. Eenmaal overtuigd is ze een snelle beslisser. Dus ging ze resoluut voor Andullatietherapie.

Natuurlijk leven

Naast sportbeoefening dankt Lisette haar jeugdigheid ook aan haar gezonde manier van leven. Ze volgt geen speciale diëten, maar let wel op de kwaliteit van haar voedsel: “Ik maak alles zoveel mogelijk zelf: choco, confituur. Ik bak zelf brood en neem zo weinig mogelijk chemische producten”. Geen wonder dus dat ze dus ook voor haar rug de natuurlijke aanpak verkoos: “Ik speel meermaals tennis per week. Iedereen is verbaasd hoe ik dat nog kan op mijn leeftijd. Belangrijk is goed te recupereren na zware fysieke inspanning. De Andumedic is ideaal hiervoor!”