Lisette Bosmans voelt zich door Andullatie superfit

“Nadat de adviseur het toestel op volle toeren had laten draaien, was ik overtuigd.”

“Superfit op haar 73ste”

Tennis, natuurlijke keuken en Andullatietherapie

Velen zullen Lisette benijden. Op haar 73e tennist ze nog dagelijks meerdere uren, loopt ze als een hinde, en weegt ze amper 55 kg. Haar recept? Leergierigheid, eigenzinnigheid, natuurlijke keuken, en Andullatietherapie!

Eerst wat sceptisch, daarna helemaal overtuigd van Andullatie

Rugslijtage

Op haar 73ste geniet Lisette nog steeds een uitzonderlijke conditie. Toch speelde haar rug haar meer dan eens parten in het verleden. Ze had vroeger een job met een vrij grote verantwoordelijkheid bij Nestlé, zat vaak in de auto, en overnachtte regelmatig in buitenlandse hotels. Echt rugbelastend was het niet, maar op een gegeven moment kon ze niet anders dan zich een paar spuiten in haar rug laten toedienen. Een scan wees uit dat het ‘cement’ tussen haar onderste wervels verdwenen was. Met andere woorden: rugslijtage.

Op zoek naar een oplossing voor die pijnlijke rug

Lisette wilde koste wat het kost haar lievelingssport blijven beoefenen. Daar echter rugpijn en tennis niet met elkaar rijmen, ging ze op zoek naar een efficiënte remedie. Via het internet kwam ze terecht op de pijntest van HHP-dokter Guy Declerck. HHP is uitvinder van de Andullatie-technologie, een pijnbestrijdingstherapie op basis van mechanische trillingen en infraroodwarmte. Bij een eerste demonstratie stond Lisette een beetje sceptisch, maar toen de adviseur het toestel op ‘volle toeren’ zette, fronste Lisette toch even de wenkbrauwen. Eenmaal overtuigd, is ze een snelle beslisser: ze koos dus resoluut voor Andullatietherapie.

Natuurlijk leven

Naast sportbeoefening dankt Lisette haar jeugdigheid ook aan haar gezonde manier van leven. Ze volgt geen speciale diëten, maar let wel op de kwaliteit van haar voedsel: “Ik maak alles zoveel mogelijk zelf: choco, confituur. Ik bak zelf brood en gebruik zo weinig mogelijk chemische producten”. Geen wonder dus dat ze ook voor haar rug de natuurlijke aanpak verkoos: “Ik speel meermaals tennis per week. Iedereen is verbaasd hoe ik dat nog kan op mijn leeftijd. Belangrijk is goed te recupereren na zware fysieke inspanning. De ANDUMEDIC is hier ideaal voor!”