Kristel gebruikt Andullatie na val en gebroken rug

De ANDUMEDIC helpt Kristel enorm bij opflakkeringen van pijn, stress of vermoeidheid.

“’t Is precies alsof ik op wolkjes loop!”

Inleiding

Niemand kiest voor pijn! Zit je toch in dat schuitje, dan kan de zoektocht naar een geschikte oplossing lang duren... Een wijze vrouw uit St.-Niklaas weet er alles van.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Gebroken rug

Misschien klopt het dat bepaalde mensen meer ‘accident-prone’ zijn dan anderen, om welke reden dan ook. Kristel kreeg haar portie ongeluk al te verduren. Tweemaal sloeg het noodlot toe. In 1991 viel ze van de trap en brak ze haar rug. Haar benen zaten onder haar na die val. Het moment na de val herinnert ze zich nog goed: "Ik was gebroken en kon niet meer recht." Later werd ze bij een ongeval met haar fiets in de lucht gekatapulteerd en landde ze als een steen op de grond. Het resultaat? Een whiplash, en een knie die totaal kapot was. Ze werd na het ongeval geopereerd aan haar nek en knie, maar heeft tot op heden veel last van pijn, stress, vermoeidheid. Bovendien lijdt ze aan een ernstige vorm van slaapapneu waarvoor ze in behandeling is. Ze is invalide, maar bovenal heel heel moedig. Kristel is het type dat problemen als een kans tot groei ziet. Ondanks haar miserie klinkt ze heel levendig, opgewekt en wijs.

Andullatie leren kennen

Kristel zocht vaak op internet naar natuurlijke therapieën voor pijnverlichting. Zo belandde ze bij de firma HHP, die Andullatie en de ANDUMEDIC ontwikkelde. Andullatie is een therapie gebaseerd op mechanische trillingen en infrarood. Online vond Kristel veel informatie terug over HHP en verschillende Andullatie-gebruikers. Onder meer het verhaal van de Antwerpse kapper, Willy De Knipper, maakte een diepe indruk op haar. Ze nam contact op met HHP, trok zelf naar Oudenaarde voor een proefsessie, en had uiteindelijk het geluk via via een ANDUMEDIC 3 te kunnen overnemen. Kristel is vol lof en laat niet na al haar vriendinnen in te lichten over haar ontdekking!

"Waaauw"

Kristel zegt: "Die matras... waaauw! Dat is iets wat mij helpt als ik pijn, stress of vermoeidheid heb. Het brengt me tot rust. Na afloop is het alsof ik op wolkjes loop." Dankzij haar betere levenskwaliteit kan Kristel zich opnieuw creatief uitleven: schilderen, tekenen, handwerk. Ze geniet van de natuur en verdiept zich in spiritualiteit.