Kristel Heyman

De matras helpt Kristel als ze pijn, stress of vermoeidheid heeft.”

“’t Is precies alsof ik op wolkjes loop”

Inleiding

Niemand kiest voor pijn! Zit je toch in dat schuitje, dan kan het een prachtige uitdaging zijn voor persoonlijke groei. Een wijze vrouw uit St.-Niklaas weet er alles van...

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Gebroken rug

Misschien klopt het dat bepaalde mensen meer ‘accident-prone’ zijn dan anderen, om welke reden dan ook. Kristel kreeg haar portie in dit opzicht. Tweemaal sloeg het noodlot toe. In 1991 viel ze van de trap en brak haar rug. Haar benen zaten onder haar. Ze zei: “Ik ben gebroken en kan niet meer recht”. Later werd ze bij een ongeval met haar fiets door de lucht gezwierd en landde als een steen op de grond: whiplash, knie totaal kapot. Ze werd geopereerd aan haar nek en knie, maar heeft tot op heden veel last van pijn, stress, vermoeidheid. Bovendien lijdt ze aan een ernstige vorm van slaapapneu waarvoor ze in behandeling is. Ze is invalide, maar bovenal heel heel moedig. Kristel is het type dat problemen als een kans tot groei ziet. Ondanks haar miserie klinkt ze heel levendig, opgewekt en wijs.

Willy De Knipper

Kristel zocht vaak op internet naar natuurlijke pijnverlichtingstherapieën. Zo belandde ze bij de firma hhp, die de ANDUMEDIC® 3 verdeelt. Andullatie is gebaseerd op mechanische trillingen en infrarood. Kristel leest graag en trok een ganse dag uit om de hhp-documentatie door te nemen. O. m. het verhaal van de Antwerpse kapper, Willy De Knipper, maakte diepe indruk op haar. Ze nam contact met hhp, trok zelf naar Oudenaarde voor een proefsessie, en had uiteindelijk het geluk via via een ANDUMEDIC® 3 te kunnen overnemen. Kristel is er vol van en laat niet na al haar vriendinnen in te lichten over haar ontdekking.

“Waaauw”

Kristel zegt: “Die matras... waaauw! Dat is iets wat mij helpt als ik pijn, stress of vermoeidheid heb. Het brengt me tot rust. Na afloop is het alsof ik op wolkjes loop”. Dankzij haar betere levenskwaliteit kan Kristel zich opnieuw creatief uitleven: schilderen, tekenen, handwerk (zie foto). Ze geniet van de natuur en verdiept zich in spiritualiteit.