Justine Henin

Justine Henin gebruikt Andullatie in haar club.

“Andullatie verlicht aanzienlijk de spierspanning"

Inleiding

Pakweg het eerste decennium van deze eeuw kende het Belgische vrouwentennis een schitterende uitstraling dankzij de Vlaams-Waalse tandem Kim Clijsters en Justine Henin. Inmiddels hebben beide coryfeeën een punt gezet achter hun carrière, maar zijn daarom niet minder actief geworden. Justine runt sinds enkele jaren haar tennisclub in het Waals-Brabantse Limelette. Een hhp-filmploeg mocht er gaan filmen, omdat Justine een overtuigde adept is van de Andullatietherapie.

Ontvang een boek ter waarde van € 20.

Wil je graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.

 

Mijn weg naar Andullatie

‘Club Justine Henin’

Na een uiterst succesvolle internationale tenniscarrière waarin ze o. m. Olympisch goud wegkaapte en heel reeks grandslamtoernooien won, bleef Justine actief in het tennismilieu. In 2007 verwierf ze haar eigen ‘Club’ en voerde tal van renovaties en moderniseringen uit. De Club staat open voor spelers van alle leeftijden of niveaus. Jongeren uit de streek kunnen terecht in de tennisschool, en in de internationale tennisacademie wordt veelbelovend talent klaargestoomd voor een professionele carrière. Inmiddels beschikt de Club ook over uitgebreide faciliteiten qua horeca en organisatie van allerlei private of professionele events.

Andullatie

Sporters, ongeacht of ze amateur, professioneel of aspirant zijn, weten uit ervaring hoe belangrijk het is grondig te recupereren na een zware fysieke inspanning. De gevreesde ‘spierkater’ is niet alleen hoogst onaangenaam, maar zet ook een domper op optimaal presteren. Andullatietherapie is de gedroomde oplossing. De natuurlijke combinatie van mechanische trillingen en infraroodlicht versnelt aanzienlijk de recuperatie. En bij Club Justine Henin weten ze dat! Sportdirecteur Olivier Jeunehomme legt uit: “Wij hechten zeer groot belang aan intensief sporten. Daarom is recuperatie zo belangrijk. Andullatie speelt hier een zeer grote rol. Je recupereert veel sneller, vermijdt blessures en verliest dus minder tijd. De volgende morgen kan je weer met dezelfde intensiteit aan de slag”.

Justine, die zelf Andullatiegebruikster is, ziet het als volgt: “Andullatie verlicht aanzienlijk de spierspanning. Je voelt je onmiddellijk beter. En als je je fysiek beter voelt, volgt het mentale. Lichaam en geest zijn immers één. Daarom hoef je Andullatie ook niet noodzakelijkerwijs in sportieve context te gebruiken. We leven nu eenmaal in een veeleisende, stresserende maatschappij, zowel persoonlijk, familiaal als professioneel. Andullatie helpt ontspannen. Ikzelf had het tijdens mijn carrière heel goed kunnen gebruiken. En nu, zelfs al doe ik geen topsport meer, verplicht ik mezelf om tijd te maken voor Andullatiesessies”.

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?