Minder artrose-symptomen bij Zoë dankzij Andullatie

“Ik kan het niet meer missen!”

Vitaal ondanks artrose

Zoë heeft haar naam niet gestolen. In het Grieks betekent het ‘leven’. En dat kan je van Zoë wel zeggen. Op haar 78ste, na veel gewerkt te hebben, zit ze nog altijd vol leven. Toch brachten de jaren onvermijdelijk wat kwaaltjes en ongemakken mee. Maar ook daarvoor bestaan er efficiënte en zelfs natuurlijke remedies!

Andullatie tegen artroseklachten

Artrose en reuma

Als je aan Zoë vraagt wat ze gedaan heeft in haar leven, dan antwoordt ze kort en krachtig: “Gewerkt als huishoudster.” Tot op heden is haar huishouden nog steeds haar passie. Zoë heeft veel gewerkt in haar leven, en één van die activiteiten was naaien. Toch lijdt ze sinds haar 38ste levensjaar al aan artrose in de handen. Mettertijd verspreidde de ziekte zich over de rest van haar lichaam. Zoë vermoedt dat er ook een genetische factor in het spel is. “Want” zegt ze, “het zit bij ons in de familie.” Artrose is een aandoening die langzaam maar zeker afbreuk doet aan iemands mobiliteit. Ook bij Zoë is dit het geval: “Ik kan veel minder dan vroeger. Maar ja, de leeftijd speelt ook een rol, hé?”

Andullatie verlicht artrose-pijn

Om de pijn te bestrijden nam Zoë medicatie en kreeg ze infiltraties. Over dit laatste zegt ze: “Infiltraties wil de dokter me niet meer geven, omdat hij daar waar hij normaal moet spuiten in de wervel er niet meer tussen kan.” Zoë geeft toe dat deze therapie in het begin goed werkte, maar jammer genoeg kwam de pijn steeds terug. Via een folder hoorde Zoë over Andullatie, een therapie op basis van vibraties en infraroodwarmte. Na een proefsessie van een kwartiertje oordeelde ze: “Dat deed heel veel deugd.” Zoë is inmiddels bijna twee jaar trouwe Andullatie-gebruikster, en beklaagt het zich niet.

Levenskwaliteit bewaren dankzij Andullatie

Dankzij Andullatie is Zoë's levenskwaliteit veel verbeterd. Haar huishouden is haar leven en ze doet het nog heel vlot. Af en toe gaat ze wandelen of boodschappen doen. Soms vergezelt ze zoon Henk naar Luxemburg en ook daar houdt ze van stappen op een aangepast parcours. Zoë is nog steeds lid van de hobbyclub in Gent waar vlijtig genaaid wordt. Zoompjes leggen lukt niet zo goed meer, maar handwerk is oké.