Aline Vermeiren

Na veel rugklachten viel Aline ook nog eens van een zoldertrap. Maar ze herstelde goed dankzij de ANDUMEDIC® 3.

“Ik had nooit gedacht dat ik na mijn val terug helemaal normaal zou worden.”

Inleiding

Aline heeft nooit stilgezeten in haar leven ondanks haar zwakke rug. 17 jaar deed ze bandwerk in een atelier, en daarna stond ze 28 jaar in de keuken van het rusthuis. Dagelijks zeulen met zware kommen... Niet te onderschatten! Daar begonnen de echte rugklachten, o. m. een hernia. Tot overmaat van ramp viel ze onlangs van de zoldertrap: twee gebroken wervels en 14 dagen ziekenhuis. Aline kreeg 3 maand platte rust voorgeschreven opdat de wervels weer aaneen zouden groeien.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Toeval wou dat Aline kort voor haar val een toestel aangeschaft had dat zeer goed van pas zou komen voor haar revalidatie. Via het hhp-krantje had Aline vernomen dat er in de parochiezaal van Essene een Andullatie-evenement georganiseerd werd. Andullatie is een natuurlijke therapie op basis van trillingen en infrarood. Aline probeerde het uit, voelde zich zalig ontspannen en koos voor de therapie.

Door haar val kon ze pas later dan gepland van start gaan. Maar zodra ze de zegen van haar dokters gekregen had, werd ze een trouwe Andullatiegebruikster: “Ik ben heel blij met die matras. ’s Avonds voel ik me een heel stuk ontspannender. Ik had nooit gedacht dat ik na mijn val terug helemaal normaal zou worden. Op de koop toe brak ik mijn linker pols, zodat mijn rechterarm overbelast werd. Ook hier kreeg ik veel baat van de Andullatie”.

Aline is altijd bezig. Ze doet haar huishouden: kuisen, wassen en plassen. Voor de rest is ze actief in het verenigingsleven: Ziekenzorg, Roemeniëcomité, Lourdesbedevaart. Op reis kan de ANDUMEDIC® 3 jammer genoeg niet mee. Aline: “Dan merk ik het verschil. Ik ben altijd blij thuis terug op mijn ANDUMEDIC® 3 te kunnen liggen”.