Yvette De Corte

“Gaandeweg kreeg ik meer energie en zin om iets te doen”

“Andullatie is zalig!”

Inleiding

Yvette De Corte en haar man zijn trouwe Andullatiegebruikers. Andullatie is een natuurlijke therapie gebaseerd op mechanische trillingen en infrarood. Yvette deed haar verhaal aan onze redactie.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Non-actief

Yvette werkte 38 jaar in de reinigingsdienst van het Brugse AZ. Geen wonder dat met gemak over medische zaken praat: “Ik hield altijd mijn ogen en oren open”. Misschien was het werk wat zwaar voor haar postuur van 45 kg. Het begon met een ‘frozen shoulder’: een jaar lang kon Yvette niets doen met één arm. Maar ook haar rug en lendenwervels vertoonden tekenen van slijtage. Eigenlijk leed ze al aan artrose op haar 16 e . Yvettes man was altijd werkzaam in de bouw. Hij heeft lang met een nekhernia gelopen, zodat zijn handen constant sliepen. Zelfs na de operatie kwam het niet meer goed. Resultaat: beiden voortijdig op non-actief. Maar gezondheidsbewust als ze is ging Yvette op zoek naar klachtenverlichting.

Sluis

Van tijd gaat Yvette wandelen in de mooie omgeving van Sluis. Daar passeerde ze voorbij de hhp-Andullatieshop. Telkens dacht ze: “’ t Is nog te vroeg”. Haar broer is kinesist in Koolkerke, en toeval wou dat er bij hem een Andullatie-evenement werd georganiseerd. Daar beslisten Yvette en haar man uiteindelijk voor Andullatietherapie te kiezen. En het spijt hen niet! Haar eerste Andullatie-ervaring vat Yvette samen met: “Zalig!” Een jaar later getuigt ze: “Gaandeweg kreeg ik meer energie en zin om iets te doen. De oorzaak is niet weg, maar het is weer leefbaar. Ik geef een quotering van 8 op 10! Ik ga er minimum 5 keer per week op. Ook mijn man gebruikt ze. Zijn gevoelloosheid neemt af. En na de wandeling brengt de Andumedic steevast verlichting”.

24 uur: te weinig!

Het zwarte pensioengat is niet aan Yvette besteed. Ze is een sociale ziel en haar agenda staat bomvol: tuinieren, vrijwilligerswerk in het vogelasiel, knutselen met gehandicapten, zorgboerderij, turnen, OKRA, haar ouders en schoonmama verzorgen, etc. Je kan leven met artrose!