Willy De Knipper gebruikt Andullatie tegen rugklachten

Willy leeft weer zonder pijn, dankzij Andullatie.

"Geen pijnstillers meer nodig dankzij Andullatie!"

Biografie

Van zijn 16de tot zijn 65ste voorzag Willy jong en oud van een fris kopje op de Oude Korenmarkt in Antwerpen. Willy is wat je noemt een ‘Bekende Antwerpenaar’. Op wandel groet hij constant bekenden: “Ik steek voortdurend mijn hand op, links en rechts. Ik voel me precies een levende wegwijzer.” Inderdaad, kapper zijn is meer dan haarknippen. Je bent ook klankbord, vertrouwenspersoon en toeverlaat.

PijnverlichtingMijn weg naar Andullatie

‘Ongemakken’

De kappersstiel heeft zo zijn risico’s. Altijd rechtstaan leidt onvermijdelijk tot schouder-, rug-, spier-, kuit- en voetklachten. Willy getuigt: “Je wordt stijf en verkrampt. Je krijgt ook heel wat binnen in je maag, hé. Je moet sterk zijn om het vol te houden.” Bovendien kreeg Willy 20 jaar geleden een zwaar ongeval en zit hij opgezadeld met een reeks hernia’s en artrose. Zijn artrose-graad bedraagt maar liefst 90%. De dokters zeiden: “totaal versleten” en “een hopeloos geval”. Mooi vooruitzicht voor je pensioen …

Niets te verliezen

Toevallig kreeg Willy een folder over Andullatietherapie in zijn bus. Hij had hier al over gehoord, maar was er nooit op ingegaan. Andullatie is een vrij recente natuurlijke therapie, gebaseerd op mechanische vibraties en infrarood. Willy dacht: “Ik heb toch niets te verliezen”,  en hij bezocht ditmaal prompt een info-weekend.

Onverwachte metamorfose

Inmiddels is Willy een vaste Andullatiegebruiker. De transformatie is ronduit spectaculair. Hij kan er niet over zwijgen: “Ik kan terug normaal stappen, de trap afgaan of een bad nemen. Mijn kleren krijg ik moeiteloos aan. En als er iets valt, kan ik het weer zelf oprapen. Ik neem zelfs geen pijnstillers of slaaptabletten meer!” Willy heeft dus een efficiënt middel om zijn klachten te bestrijden en mag op beide oren slapen voor zijn toekomstige levenskwaliteit. Hij wil nu met volle teugen genieten van zijn pensioen: internetten, tv, film en om de veertien dagen naar het voetbal. Hij hoopt oprecht dat zijn getuigenis andere pijnpatiënten over de streep zal trekken om te kiezen voor een leven met minder pijn.