Vital Borkelmans

Vital Borkelmans introduceerde Andullatie bij de Belgische nationale ploeg

'Mijn benen voelen frisser aan'

Biografie

Na een topcarrière van 22 jaar in het Belgische voetbal was Vital Borkelmans werkzaam als trainer van 2e klasse-ploeg FC Dender (daarna assistent bondscoach van de Belgische nationale ploeg).

In de sportMijn weg naar andullatie

Hij beveelt zijn spelers het gebruik van de ANDUMEDIC® aan. Joren ligt wekelijks de dag vóór de match op de ANDUMEDIC®. Hij voelt zich fitter dan en zijn benen voelen ‘frisser’ aan. Filip had vaak last van zware benen en op aanraden van de trainer probeerde hij de matras. Sindsdien ligt hij er wekelijks tweemaal op en voelt zich daar goed bij. Hij gebruikt de ANDUMEDIC® ook preventief in combinatie met de belt andullator. Dat geeft hem een goed gevoel aan zijn buikspieren en heel zijn lichaam is ontspannen. Vital kwam in contact met Andullatie naar aanleiding van zijn ziekte, een soort reuma-artritis.

Hiervoor moet hij medicamenten nemen. Hhp vroeg Vital of hij bereid was de ANDUMEDIC® uit te testen. Tot op heden is hij er heel tevreden over. Hij moet nu niet meer dagelijks cortisone nemen. Vital kreeg ook positieve reacties van zijn testspelers. Ze voelen zich ‘frisser’ en recupereren ook sneller. Sindsdien wordt de ANDUMEDIC® door tal van andere spelers gebruikt. Ook qua preventie van blessures werkt het systeem heel goed. Vital raadt zijn spelers dus aan regelmatig gebruik te maken van Andullatie.