Victorine Van Dijck

“Succesvolle Andullatie hangt af van de regelmaat”

Inleiding

Victorine onderging een borstamputatie. Een vrij invasieve ingreep die naast medische en psychologische, ook esthetische consequenties heeft. Op heden bestaat er gelukkig een efficiënte technologie die de lymfestroom extra kan activeren zodat onaangename nevenverschijnselen, zoals de typische ‘gezwollen arm’, tot een minimum beperkt worden. Victorine vertelde hoe ze geholpen werd.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Victorine heeft er een carrière als kapster opzitten. Al te vaak vergeet men dat dit een lastig beroep is: altijd rechtstaan, je arm continu in dezelfde houding. Het is dan ook geen toeval dat Victorine last kreeg van haar benen, spataders, rugklachten, etc. Inmiddels heeft ze haar actieve fase afgerond en ging ze met pensioen. Na een leven hard werken als zelfstandige ben je aan welverdiende rust toe. Na haar operatie ging Victorine in behandeling bij de kiné om haar lymfestroom te activeren. Ze kwam toen in contact met een technologie die, naar eigen zeggen, goed van pas kwam voor haar klachten.

Andullatie

Een kennis vertelde Victorine en haar man over de weldaden van Andullatie, een therapie gebaseerd op trillingen en infrarood. Ze hadden er al iets over gelezen in de krant en konden het uitproberen op een demonstratie-evenement. Vanaf de eerste sessie waren ze unaniem: “Ja, dat doet echt goed!”

Inmiddels zijn beiden vaste gebruikers geworden. Victorine vindt er baat bij voor haar lymfedrainage, rug, benen, etc. Ze merkte dat succesvolle Andullatie echt afhangt van regelmatige behandeling. Haar man gebruikt het voor z’n hernia’s. Hij was werkzaam in de watersector. Ooit viel hij van een ladder. Vermoedelijk staan zijn rugklachten hiermee in verband. Dankzij het ‘machieneke’ kan hij dagelijks zijn pijn verlichten.

Groene vingers

Al bij al heeft Victorine haar klachten goed onder controle. Nu het lente wordt kan ze weer in de tuin gaan werken. Ook de fiets wordt van stal gehaald om te genieten van de mooie Kempense natuur. Wij wensen Victorine en haar man het allerbeste!