Andullatie als wonder voor rugpijn van Vera

“De oorzaak is niet weg, wél de pijn!”

Rugpijn, voor mij geen operatie!

Je hebt last van serieuze rugpijn, maar gelooft niet in een operatie. Wat doe je dan? Uiteraard ga je op zoek naar andere oplossingen. Want het leven is te mooi om dag in dag uit pijn te lijden. Vera vertelt hoe ze een oplossing vond.

Andullatie als wonder voor mijn rugpijn

Dagelijkse pijn

Vera zit met rugklachten, vooral tussen de schouderbladen. Vroeger was ze directiesecretaresse bij de bank: altijd voorovergebogen. Maar ze voegt eraan toe dat ze ook een paar keer serieus gevallen is met haar paard. Daardoor zouden haar ruggewrichten heel mobiel geworden zijn, zodat er makkelijk een zenuw gekneld raakt. En precies dat zou, volgens artsen, de oorzaak van de pijn zijn. De neurochirurg stelde een operatie voor, maar daar heeft Vera een heilige schrik voor. Een lidocaïne-inspuiting twintig jaar geleden draaide bijna zeer slecht uit: Vera moest gereanimeerd worden. Niet verwonderlijk dus dat ze liever op zoek gaat naar natuurlijke oplossingen.

Ontdekking via Vital Borkelmans

De chiropractor zei: “Mevrouw, ik kan niets meer voor u doen”. Dan maar de kiné proberen. Na 5 sessies kreeg Vera een krantje in haar handen met een interview van Vital Borkelmans. Daarin beschreef hij de weldaden van Andullatie, een nieuwe therapie gebaseerd op trillingen en infrarood. Vera wou het proberen: “Ik was meteen verkocht! Ja, echt! Toen ik van die matras stapte, liep ik precies op wolkjes, zo’n licht gevoel...”. Inmiddels gebruikt Vera de AnduMedic dagelijks.

Hernieuwde levenskwaliteit

Vera spreekt van een ‘gezonde verslaving’. De oorzaak van haar probleem is niet weggenomen, dat kan ook niet. Maar het belangrijkste is dat de pijn weg is. Ze is ook blij dat ze geen paracetamol meer hoeft te nemen, want daarvan gaat je maag kapot. Ook Vera’s man, Jacky, is gebaat met Andullatie voor zijn rug. En last but not least, ook Kasper, het hondje, is dol op de trillingen. Dankzij Andullatie kan Vera dagelijks meermaals gaan wandelen met Kasper in de Groene Long of langs de Leie.