Tine gebruikt Andullatie voor nekslijtage

"Ook mijn man gebruikt de matras voor zijn rug."

Andullatie is ideaal in combinatie met behandelingen bij de kinesist!

Inleiding

Veel mensen kampen met pijn in onze westerse maatschappij. Een paradox als je bedenkt dat de levensomstandigheden en geneeskunde er de laatste 50 jaar spectaculair op vooruitgegaan zijn. Feit is wel dat we allemaal veel ouder worden. Hoe dan ook, pijn is een onderschat probleem. De huidige trend is dat meer en meer mensen opteren voor een natuurlijke pijnbehandeling. Zo ook Tine en haar man!

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Nekhernia

Tine heeft al een tijd last van haar nek. En ze kent ook de oorzaak: nekslijtage, met een hernia als gevolg. Ze heeft vrij veel pijn, die bovendien ook uitstraalt naar haar hoofd. Hoewel ze al lang met de hernia opgescheept zat, is haar job niet echt bevorderlijk voor de pijn. Tine is namelijk werkzaam in het dienstencheques-circuit. Ze doet huishoudelijk werk bij mensen thuis, nu al 14 jaar. Bovendien kreeg ze ook last van artrose. Typisch hier is de aanhoudende pijn, o.a. in haar armen. Naast sessies bij de kinesist schreef de arts haar ook pijnstillers voor. Daarover zegt Tine: "In het begin helpt het wel, maar na een tijd kreeg ik last van mijn maag. Ik ben gewoon meteen moeten stoppen met die medicatie. Mijn maag kon het echt niet meer verdragen!"

Demosessie Andullatie

Tine zag zich dus genoodzaakt op zoek te gaan naar andere, meer natuurlijke methodes. Op een dag werd bij haar kinesist een Andullatie-demo gehouden. Andullatie is een therapie op basis van trillingen en infrarood. Tine: "Al bij de eerste behandeling voelde ik dat het goed was voor mijn spieren. Nu ben ik regelmatige gebruiker. Ik doe de therapie om mijn nek los te maken. Ik lig er heerlijk ontspannen bij. Mijn klachten verminderen met meer dan de helft. Andullatie is ook ideaal in combinatie met kiné-massage!"

Opa en oma

Ook Tine's man is vaste Andullatie-gebruiker, voor zijn rughernia. Dankzij regelmatige therapie is hun levenskwaliteit nu opnieuw zo goed als normaal. En dat is heel welkom, want beiden zijn drukbezette opa en oma. Tine heeft de handen vol tijdens de week om op de kleinkinderen te letten. Er zijn er inmiddels vier, en het vijfde is op komst!