Tine Vandebeek

Ook mijn man gebruikt de matras voor zijn rug.

Andullatie is ideaal in combinatie met kiné!

Inleiding

Veel mensen kampen met pijn in onze westerse maatschappij. Een paradox als je bedenkt dat de levensomstandigheden en de geneeskunde de laatste 50 jaar er spectaculair op vooruitgegaan zijn. Feit is wel dat we allemaal veel ouder worden. Hoe dan ook, pijn is een onderschat probleem. De huidige trend is dat meer en meer mensen opteren voor een natuurlijke pijnbehandeling. Zo ook Tine Vandebeek.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Nekhernia

Tine heeft last van haar nek. En ze kent ook de oorzaak: nekslijtage met een hernia als gevolg. Ze heeft vrij veel pijn, die bovendien uitstraalt naar haar hoofd. Hoewel ze al van vroeger met de hernia opgescheept zat, is haar job niet echt bevorderlijk voor haar ongemakken. Tine is werkzaam in het dienstenchequescircuit. Ze doet huishoudelijk werk bij mensen thuis. Ze doet dit nu al 14 jaar. Bovendien kreeg ze ook last van artrose. Typisch hier is de aanhoudende pijn, o. a. in haar armen. Naast kinésessies schreef de arts haar ook pijnstillers voor. Daarover zegt Tine: “In het begin helpt het wel, maar op den duur kreeg ik last van mijn maag. Daarom ben ik gewoon moeten stoppen met die medicatie. Mijn maag verdroeg het echt niet meer!”

Demo
Tine zag zich dus genoodzaakt op zoek te gaan naar andere, natuurlijker methodes. Op een dag werd bij haar kiné een Andullatiedemo gehouden. Andullatie is een therapie op basis van trillingen en infrarood. Tine: “Al bij de eerste behandeling voelde ik dat het goed was voor mijn spieren. Nu ben ik regelmatige gebruiker. Ik doe de therapie om mijn nek los te maken. Ik lig er heerlijk ontspannen bij. Mijn klachten verminderen met meer dan de helft. Andullatie is ook ideaal in combinatie met kinémassage”.
Oma

Ook Tines man is vaste Andullatiegebruiker voor zijn rughernia. Dankzij regelmatige therapie is hun levenskwaliteit vrijwel normaal. En dat is heel welkom, want beiden zijn drukbezette opa en oma. Tine heeft de handen vol tijdens de week om op de kleinkinderen te letten. Er zijn er inmiddels vier, en het vijfde is op komst!