Tessa Mees

Tessa kijkt uit naar haar dagelijkse Andullatiesessie

Inleiding

Ze is in de kracht van haar leven en een echte bezige bij. Een stuk van haar energie investeert ze in het voetbalgebeuren rond Sporting Lokeren. Maar jammer genoeg wordt haar elan wat gefnuikt door aanhoudende rugklachten. Lees het verhaal van Tessa…

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Rugpijn, hernia, nekklachten

Tessa heeft rugklachten, ondanks haar relatief jonge leeftijd. Zelf zegt ze: “Ik kan er een boek over schrijven!” Ze werd geopereerd voor een driedubbele nekhernia plus artrose. Ook in haar rug zit een hernia met artrose. Haar nekproblemen zijn grotendeels het gevolg van een auto-ongeval dat ze 20 jaar geleden had als minderjarige medepassagier. Tessa werkt als interieurverzorgster, wat uiteraard niet ideaal is voor haar rugproblemen. Ze heeft haar uren reeds teruggeschroefd, maar links en rechts wordt gesuggereerd dat ze toch beter op zoek gaat naar iets wat minder rugbelastend is.

Kennismaking met andullatie

Na haar nekoperatie was Tessa een jaar klachtenvrij. Maar toen stak de pijn terug de kop op. Tessa houdt niet van medicatie, mede omdat ze een zwakke maag heeft. Ze beperkt zich tot magnesium en voedselsupplementen op basis van kruiden. Ook van haar kiné- en osteopatische behandelingen heeft ze heel veel deugd. Maar het kan altijd beter. Via het inmiddels bekende hhp-krantje ‘De Gezondheidswijzer’ maakte Tessa kennis met andullatietherapie, een combinatie van trillingen en infrarood. Bij de kinesiste van Eksaarde kon ze de therapie uittesten en ze herinnert zich nog levendig de zalige ontspanning die ze terstond ervaarde. Na enkele proefsessies besloot Tessa in een andullatietoestel te investeren.

Eindelijk pijnverlichting

Na een halfjaar spreekt ze van een ontegensprekelijk succes. Tessa : “Na elke andullatiesessie voel ik de pijn wegtrekken en kan ik er weer tegenaan. Door de ontspanning verdwijnt de pijn. Een aanrader voor iedereen”. Tessa kan dus voorlopig haar job blijven doen, en haar hobby beoefenen: de organisatie van het VIP-onthaal bij Sporting Lokeren.