Tamara Van Den Branden

“Eindelijk voel ik me losser, fitter en meer ontspannen.”


"Als kapster kreeg ik al vroeg last van artrose... Ik haalde een therapie in huis waardoor ik mijn pijnstillers kon afbouwen!"

Veel mensen lijden aan artrose

Naar de kapper gaan is meer dan een snitje of een kleuring. Voor veel mensen is een kappersbezoek een stuk sociaal leven. Je wisselt nieuwtjes uit, vraagt raad of doet zelfs een kleine confidentie. Tamara beseft heel goed de extra dimensie van haar stiel.

Artrose Mijn ervaring met Andullatie

Extra service

Naast het kapwerk en het luisterend oor biedt Tamara nog een derde (gratis!) service in haar kapsalon: Andullatietherapie. Echt uniek! Andullatie is een natuurlijke, polyvalente therapie op basis van massagetrillingen en infrarood. Waarom je dit in haar salon aantreft? Wel, haar man Hans is Andullatie-adviseur bij de firma hhp. Tamara heeft dus het geluk bij de bron te zitten. Trouwens, Tamara is zelf ook een overtuigde Andullatie-gebruiker!

Kappersstiel

Je moet niet veel verbeelding hebben om te begrijpen dat je lichaamshouding als kapster wel enige risico’s inhoudt. De kappersziekte? Geblokkeerde schouders, nekspanning, hoofdpijn, spataders, slechte doorbloeding in de benen vanwege het continu rechtstaan, ... Bovendien had Tamara ook wat last van artrose. Je moet sterk zijn, want de klok rond werken is geen uitzondering. Geen wonder dat de dokter Tamara aanraadde hulp te zoeken bij de kinesist. Tamara vond daar nog beter op, en haalde een fulltime ‘kinesist’ in huis, in de vorm van Andullatie! Ze is heel tevreden over de resultaten: “Ik voel me losser, fitter, meer ontspannen. Ik slaap ook veel beter. En, heel belangrijk, ik neem veel minder pijnstillers.”

Combi-behandeling
Tamara is helemaal overtuigd van Andullatie en wou haar klanten mee laten profiteren van haar ontdekking. De Andumedic staat zo opgesteld dat wie zijn haar laat wassen er niet naast kan kijken. Steevast komt dan de opmerking: “Ah, u bent ook schoonheidsspecialiste?” Tamara legt dan uit wat de Andumedic precies in zijn mars heeft: pijnverlichting, recuperatie, ontspanning! Iedereen wil het uiteraard ook eens proberen. Commentaar na afloop: “Dat doet echt deugd, ja!” Tip: ook mensen die niet voor een knipbeurt komen, zijn meer dan welkom bij Tamara voor een Andullatiesessie!