Suzy Vanelven

“De spanning trekt zo weg uit je lichaam.”


"Ik kan mijn fibromyalgie eindelijk effectief bestrijden met een natuurlijke therapie die zorgt voor verlichting van de symptomen!"

Inleiding

Fibromyalgie is een ziekte die vooral vrouwen treft. Typische kenmerken zijn chronische spierpijn en vermoeidheid. De oorzaken blijven vooralsnog een mysterie voor de wetenschap. Ook Suzy kreeg de aandoening, en koos voor een natuurlijke therapie waardoor ze naar eigen zeggen aanzienlijke verlichting van haar symptomen ervaart. Ze vertelt ons graag haar verhaal.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Roofbouw op mijn lichaam

Suzy is verpleegkundige van opleiding en ging met veel enthousiasme aan de slag in de sector. Daarenboven is ze ook mama, en nog wel van 4 kinderen: een kroostrijk gezin, zoals je dit op heden minder vaak ziet. Suzy kreeg haar kinderen in een tijdspanne van 7 jaar. Wegens haar zware job en de constante zorg om haar gezin werd ze gedwongen roofbouw te plegen op haar lichaam. Vijf jaar geleden kreeg ze de diagnose van fibromyalgie, nadat de reumatoloog enkele andere aandoeningen uitgesloten had, en de typische pijnpunten van fibromyalgie vastgesteld had.

Ontspannen

Naast constante pijn had Suzy ook last van slaap- en spijsvertering-stoornissen. Om een normale nachtrust te hebben, was ze verplicht medicatie te nemen. Via de hhp-krant kwam ze in contact met Andullatietherapie, een natuurlijke therapie op basis van trillingen en infrarood. Ze deed een proefsessie en was onmiddellijk in de ban. Inmiddels is haar enthousiasme alleen maar toegenomen: “Ik ga elke dag op de Andumedic en gebruik ook de speciale cd. De spanning trekt zo weg uit je lichaam dankzij die trillingen en infrarood. Ik slaap ook veel beter. Opmerkelijk is dat het ontspanningseffect van de Andullatie urenlang blijft voortduren na de sessie. Tijdens de dag kan ik mijn medicatie afbouwen. Ik wil deze methode echt aan iedereen aanraden!”

Kinderopvang

Inmiddels heeft Suzy de medische sector omgeruild voor een kinderdagverblijf. Ze zegt: “Ook deze job doe ik zeer graag. Het is minder arbeidsintensief. Ik hoop dat ik dit nog lang kan volhouden.” Natuurlijk is een mama van vier kinderen de ideale oppas voor andere kindjes! Het allerbeste, Suzy!