Stijn Stijnen

Stijn Stijnen gebruikt Andullatietherapie voor zijn eigen comfort

'Ik nodig iedereen uit om het zelf te ervaren'

Biografie

Stijn Stijnen (34) is ex-doelman. Hij speelde bij Brugge en de Nationale Ploeg. Nu is hij voorzitter van Sporting Hasselt.

In de sportMijn weg naar Andullatie

Hij gebruikt Andullatietherapie voor zijn eigen comfort. In deze periode van frequente en zware trainingen, doet hij het dagelijks. Je legt je een halfuurtje op de matras en je voelt je beter. De spieren ontspannen, melkzuur en adrenaline worden afgevoerd. Hij valt vaak in slaap op de matras, wat vroeger een groot probleem was voor hem. De matras oogt mooi: ook het oog wil wat. Pas daarna vraag je je af wat de effecten zijn. Stijn heeft de matras aan zijn collega’s voetballers aanbevolen en kent haast niemand die niet enthousiast is.

De matras biedt 16 programma’s voor alle soorten klachten: gewrichts-, spier-, nekpijn, reuma… Maar men kan het ook preventief toepassen. Essentieel is evenwel het zelf te ondergaan in plaats van te geloven wat anderen erover vertellen. Toen hij voor Brugge speelde, trainde hij intensief en had hij last van slapeloosheid. Liever dan pilletjes te nemen, wou hij een natuurlijke remedie. Hij gebruikt het nu al 6 à 7 jaar. Hij is trouwens niet de enige topsporter die hier tevreden over is. Er is ook Nadal in het tennis die een matras heeft. En dat kan tellen als referentie. Maar Stijn nodigt eender wie uit om het persoonlijk te ervaren.