Sofie Goos

Sofie Goos gebruikt Andullatie om melkzuur uit haar lichaam te verdrijven.

'Heel wat sporters kunnen het gebruiken'

Biografie

Sofie Goos uit Antwerpen is professionele triatlete bij het BMC Pro Triathlon Team. Ze begon met triatlon op haar 25e, dus vrij laat. Ze doet nu ondertussen 11 jaar aan triatlon en heeft tot nu toe 2 iron mans gewonnen, de iron man van Florida en de iron man van Brazilië, en is nog heel ambitieus.

PerformanceMijn weg naar andullatie

Ze kwam in aanraking met de ANDUMEDIC® 3 via haar schoonvader, die rugpatiënt is. Na een heel zware training zag ze de ANDUMEDIC® 3 bij hem in de woonkamer. Ze testte hem uit en voelde zich onmiddellijk comfortabel. Daarna zocht ze meer informatie op over de ANDUMEDIC® 3. Ze ontdekte dat heel wat sporters reeds gebruik maken van de ANDUMEDIC® 3, onder andere om melkzuur uit hun lichaam te verdrijven. Als triatleet train je heel hard, train je ook heel veel en heb je heel veel melkzuur. Door de ANDUMEDIC® 3 kan lactaat heel snel verwijderd worden.

De ANDUMEDIC® 3 was dus ideaal voor haar. Ze heeft de ANDUMEDIC® 3 dan onmiddellijk aangeschaft en gebruikt hem nu bijna dagelijks. hhp staat voor 'home health products'. Deze firma zorgt ervoor dat mensen thuis geholpen worden met hun gezondheid of met hun lichaam in het algemeen, zowel pijnlijders als sporters. De slogan van het bedrijf is dan ook: 'Add a smile to your life'. Dat is het mooiste wat je als bedrijf kan doen: een glimlach op het gezicht van de mensen toveren.