Sigi Van Cauter

Sigi heeft vooral genot van het infrarood van de ANDUMEDIC® 3

“Andullatie verlicht mijn fibromyalgie”

Inleiding

Fibromyalgie is een vreemde ziekte. Als patiënt zie je er vrij normaal uit, maar je lijdt constant hevige pijn. Meestal zo hevig dat je job naar behoren uitoefenen heel moeilijk wordt. Op de koop toe krijg je af te rekenen met onbegrip vanwege de maatschappij.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Sigi had alles om gelukkig te zijn: een man, drie schatten van kinderen, een job. Met hart en ziel werkte ze als verkoopster in een kledingzaak. Dat was haar roeping: onder de mensen zijn, klanten bedienen. Na een auto-ongeval kreeg ze vaak last van pijnklachten. Het duurde even voor de artsen wisten wat de hand was. Maar sinds de lente van 2012 weet Sigi dat ze aan cvs en fibromyalgie lijdt. Ze getuigt: “De pijn is soms om de muren op te lopen. Ik weet echt niet waar gekropen van de pijn”. De klassieke geneeskunde tast nog steeds in het duister betreffende de oorzaak van deze ziekte en beperkt zich meestal tot het voorschrijven van pijnstillers. Sigi was vaak afwezig op haar werk wegens haar klachten en haar prestatievermogen nam aanzienlijk af. Uiteindelijk raadde haar man haar aan te stoppen met werken. De zorg om haar drie kindjes slorpte al heel wat energie op.

Via een krantje in de bus vernam Sigi het bestaan van andullatie: een nieuwe pijnbestrijdingstherapie op basis van trillingen en infrarood. Sigi bezocht een andullatieweekend, dacht even na en richtte zich dan tot de firma hhp. Inmiddels is ze een dagelijkse gebruikster van de ANDUMEDIC® 3 en ondervindt er grote baat bij : “Het verlicht de pijn. Vooral het infrarood doet me goed. Daarom lig ik er dagelijks op, soms twee keer. De matras is ook ideaal om te ontspannen, wat vaak nodig is met drie jonge kindjes”.

Sigi is heel sociaal en heeft het vaak moeilijk nu de pijn haar gevangen houdt tussen vier muren. Maar ze is heel moedig, zorgt voor haar gezin en houdt zich creatief bezig: kettingen en armbandjes maken. Ze is hoopvol en vertrouwd erop dat haar gezondheid ooit terug oké wordt.