Shopavita.be

Shopavita.be, de nationale webshop van Partena Ziekenfonds in samenwerking met Partenamut, is sinds jaren trouwe partner van HHP en Andullatietherapie. Tot 2018 was Shopavita.be gekend als Partena Gezondheidshop.

Inleiding

Hoeft Partena Ziekenfonds nog enige introductie? Steeds meer mensen vinden de weg naar dit onafhankelijk ziekenfonds. Naast de vlotte terugbetaling van medische kosten, de regeling van vervangingsinkomens en sterke verzekeringen, biedt Partena Ziekenfonds een uitgebreid voordelen- en dienstenpakket aan, voor elke levensfase.

 

Ook kan je bij Partena Ziekenfonds terecht voor kinderopvang en huishoudelijke hulp met dienstencheques. Daarbovenop is de webshop Shopavita.be 24/7 bereikbaar voor allerlei gezondheidsproducten en aangepast materiaal. Ten slotte is Shopavita.be ook trouwe partner van HHP en Andullatie. Maar hoe ontstond dat partnerschap precies?

Partnerschap Weg naar Andullatie

Bij Partena Ziekenfonds draait alles rond gezondheid en persoonlijk comfort. Steeds opnieuw blijft het ziekenfonds investeren in nieuwe producten en diensten. Vandaar ook het ontstaan van de webshop Shopavita.be, voorheen gekend als Partena Gezondheidshop. De webshop biedt een breed gamma gezondheids- en zorgproducten die je in elke levensfase helpen om gezond, vitaal en autonoom in het leven te staan.

Start van het partnerschap

Het is geen toeval dat HHP en Shopavita.be, twee bedrijven met tal van gedeelde waarden en ambities, elkaar gevonden hebben als partners. Met Andullatie helpt HHP chronische pijnpatiënten om op natuurlijke wijze hun pijnklachten direct te verlichten. Daarnaast zorgt Andullatie ook voor een betere recuperatie, vitaliteit, beweeglijkheid, …

Het groeiend aantal wetenschappelijke studies over Andullatie en de positieve getuigenissen van gebruikers overtuigden Shopavita.be van het potentieel van Andullatie. Meer nog: HHP en Shopavita.be besloten een partnerschap aan te gaan!

Infosessies

Één van de doelen van Shopavita.be is om chronische pijn bespreekbaar te maken, en Andullatie voor te stellen als natuurlijke oplossing daarvoor. Dat is de reden waarom Shopavita.be samen met Ruggensteun en HHP van tijd tot tijd infosessies organiseert. Bekijk hier het verslag van zo’n infosessie.