Serge Renard

Op een bouwbeurs raakte Serge overtuigd van de ANDUMEDIC®

'Waar een wil is, is een weg'

Biografie

Serge werd geboren in Belgisch Congo uit een Cypriotische vader en een Belgische moeder. Vader  vertrok om administratieve redenen opnieuw naar Griekenland. Moeder hertrouwde met een drankverslaafde dancinguitbater om het gezin te onderhouden. Serge moest hard werken om zijn zusjes toch enig comfort te bieden.

PijnverlichtingMijn weg naar andullatie

Hard werken brengt je meestal waar je wil in het leven. Maar als hevige rugpijn en totale uitputting dagelijks je deel worden, dan ben je ver van huis. Na een bewogen jeugd ontpopte Serge Renard zich tot een succesvol zakenman. Op een dag zat hij gehurkt in zijn tuintje te werken en kon hij niet meer recht van de rugpijn. Hij begreep dat er iets moest gebeuren. Dit is zijn verhaal.

Het tij keert

Na een failliet in de horecasector slaagde Serge erin een succesvolle immobiliënzaak op te richten. Hij werkte dag en nacht, maar ten koste van zijn gezondheid. Hij kreeg rugpijn, rugblokkades en tintelingen in de tenen.

Dokters en specialisten

Serge raadpleegde een hele resem artsen. Hun diagnoses luidden echter tegenstrijdig. Ook medicatie en spuitjes brachten geen soelaas voor zijn rugpijn. Serge begreep dat er geen andere keus overbleef dan de situatie te aanvaarden en pijn en ongemakken te verbijten.

Massage is voor mietjes

Op een bouwbeurs kreeg zijn leven een andere wending. Hij maakte er kennis met andullatietherapie. Serge dacht dat massage, wellness en dgl. voor mietjes was. Toch liet hij zich overhalen om even op de ANDUMEDIC® te gaan liggen. Onmiddellijk merkte hij dat rugpijn en andere ongemakken afnamen. Sindsdien is Serge de gelukkige bezitter van een ANDUMEDIC® van hhp.

Nieuwe energie

15 minuten andullatie per dag houden zijn rugpijn volledig onder controle. Ook de tintelingen zijn weg. Hij functioneert opnieuw op volle kracht zonder angst dat plots opkomende rugpijnen hem zullen blokkeren.

Spreuk

Als er één spreuk is die Serge belichaamt, dan is het wel: ‘Waar een wil is, is een weg’.