Schoonheidsinstituut ‘Joline’

Dankzij haar klanten werkt Annelies nu ook met Andullatie

"Mijn klanten hadden verbluffende resultaten met Andullatie"

Inleiding

Annelies Haers heeft het geluk een beroep te beoefenen dat tevens haar passie is: schoonheid. Sinds 1987 runt ze gedreven haar instituut ‘Joline’ gelegen in hartje Bassevelde. In een aangenaam rustig decor kan je bij Annelies terecht zowel voor basisbehandelingen als specialisaties.

In de praktijk Mijn weg naar Andullatie

De klassieke behandelingen staan bij Annelies uiteraard op het menu: gelaats- en lichaamsverzorging, manicure en pedicure, figuurcorrectie, ontharing, maquillage etc. Ook de wellness-klant wordt verwend met de nodige infrastructuur. Joline beschikt immers over een sauna en een stoombad. En wie een veilig bruin kleurtje wil kan gebruik maken van de zonnebank.

Daarnaast is Annelies gespecialiseerd in huidverjonging en permanente ontharing. Vroeg of laat vertoont elke huid tekenen van veroudering: pigmentvlekjes, rimpeltjes, verminderde strakheid. Moeder natuur heeft het nu eenmaal zo gewild. Maar gelukkig bestaan er efficiënte technieken om huidveroudering af te remmen, zoals chemische peelings, green peel, VPL Skin Rejuvenation of LED-therapie. Annelies werkt bovendien samen met een gecertificeerde arts, gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde. Op regelmatige tijdstippen worden consultaties georganiseerd in instituut Joline.

Voortaan wil Annelies ook met Andullatie werken. Haar interesse werd gewekt naar aanleiding van enkele getuigenissen van klanten die verbluffende resultaten bereikten met Andullatietherapie, meer bepaald voor pijnverlichting. Via de firma hhp, die de therapie ontwikkelt en verdeelt, vernam Annelies dat ook de wellness-toepassing van Andullatie in volle opgang is, nl. de Andubalance.