Rosa Meysman

Rosa vond een oplossing voor haar gezondheidsproblemen

“Ongelofelijk, ik neem geen pijnstillers meer sinds nieuwjaar !”

Biografie

Haar hele leven lang was Rosa niet vies van werken. Eerst poetsen voor transportbedrijven, en daarna hield ze een zonnebank open. Ze deed de organisatie en begeleidde de talrijke klanten die om hun ‘bruin velletje’ kwamen. Maar dan moest ze er de brui aan geven wegens artrose- en spierklachten.

PijnverlichtingMijn weg naar Andullatie

Kapotgewerkt

Rosa gelooft dat er een verband is tussen die klachten en haar werk. Het poetsen veroorzaakte overmatige gewrichtsbelasting en de dokters stelden artrose vast. Ze werd hiervoor geopereerd aan haar nek. Pas daarna dook de spierziekte op. Rosa gaat ervan uit dat het fibromyalgie is, want de artsen zijn niet unaniem. Iemand zei zelfs : “Het zit in uw hoofd”. Hoe dan ook, de symptomen die Rosa beschrijft zijn heel reëel: “Warmtepijn, koudepijn, mieren in mijn benen, krampen, spasmen… verschrikkelijk!” De ziekte gaat in onvoorspelbare ups en downs. Rosa moet veel rusten. Als ze een betere dag heeft, kan ze wat huishoudelijk werk doen.

‘Demonstratie’

Drie jaar geleden wees een klant haar op het bestaan van andullatie, een combinatie van trillingen en infrarood. Deze persoon had zijn klachten aanzienlijk zien verbeteren via deze therapie. Rosa deed een proefsessie in Zelzate en voelde inderdaad onmiddellijke verlichting. Ze is niet helemaal genezen, maar toch vol lof : “De pijn is sterk afgenomen omdat ik veel minder spierkrampen heb. Ik kan terug alleen mijn haar wassen. En ongelofelijk maar waar: ik neem geen pijnstillers meer sinds nieuwjaar. Ondanks de afkickverschijnselen heb ik doorgebeten en ik ben ervan af!”

Toekomst

Al bij al is Rosa’s levenskwaliteit veel verbeterd. Haar man is pas gepensioneerd en een zee van vrije tijd ligt open: wandelen in de natuur, vogels observeren, gaan shoppen. Kortom, genieten van het leven…