Roos Verbrugghe

Door de Andumedic verzachten Roos haar klachten en is ze minder moe

“Het is zalig om op die matras te liggen”

Inleiding

Roos Verbrugghe heeft alle kwaliteiten van een schooljuf: vriendelijk, opgewekt, zacht, geduldig. En ze kan het heel goed uitleggen! Onze hhp-reporter kreeg de eer een juf-op- rust te interviewen over haar ervaringen met Andullatietherapie.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Kleutertjes

Juf Roos kan op haar 62ste terugblikken op een mooie carrière als ‘kleuterleidster’. Ze heeft haar beroep met hart en ziel uitgeoefend, en geniet nu van welverdiende rust. Outsiders beseffen niet altijd wat een zware job zelfs het kleuteronderwijs is. Kinderen worden op heden nu eenmaal mondiger, en klassen zijn soms heel talrijk. Ook een kleuterjuf staat dus vaak bloot aan stress. Bovendien lijdt Roos vanaf haar twintiger jaren aan een vorm van reuma. De dokter achterhaalde dat de ziekte eigenlijk afkomstig is van haar darmen. Roos heeft vooral last van gewrichtspijn. Typisch is de ‘reizende’ pijn: nu eens in de pols, dan weer de knie, tot zelfs in het hoofd.

Ontdekking!

Roos heeft een goede kinesist in Meulebeke, bovendien gespecialiseerd in shiatsu. Op een dag had de firma hhp er haar tenten opgeslagen voor een demo-event over Andullatie. Andullatie is een nieuwe behandelingsvorm op basis van trillingen en infrarood. Roos vond het heel ontspannend, en dacht dat dit wel iets voor haar was. Inmiddels is ze al drie jaar trouwe gebruikster. Ze weet alles over de effecten van de verschillende programma’s. Feit is dat haar reumatische symptomen sterk verbeterd zijn door regelmatig op de ANDUMEDIC® 3 te liggen.

Tijd tekort

Roos is heel blij dat de levenskwaliteit waar ze na hard werken recht op heeft gevrijwaard is dankzij Andulllatie. Aan activiteiten ontbreekt het niet. Vaak doet ze fietstochten van 30 km met OKRA, en op maandag gaat ze turnen. Uiteraard is er het huishouden, plus het onderhoud van de tuin. Samen met haar man zorgt ze ook voor hun twee kleinkinderen en steken ze een handje bij op school. Het woord ‘verveling’ staat dus niet in het woordenboek van Roos en haar echtgenoot.