Rita vond een oplossing voor lage rugpijn

“Ik kreeg te horen: u moet ermee leren leven.”

Op non-actief wegens zware rugpijn

Rita heeft er een carrière opzitten als poetsvrouw. Daarnaast deed ze ook allerlei zware fysieke arbeid. Ze was al vroeg verplicht op non-actief te gaan wegens zware rugpijn. Uiteraard is ze niet de enige in haar sector die met dergelijke problemen te kampen krijgt. Vaak krijg je dan vanuit professionele hoek te horen: “U zal ermee moeten leren leven.” En toen vond Rita een efficiënte therapie die haar pijn aanzienlijk verminderde!

Andullatie: een efficiënte remedie voor lage rugpijn

Kapotte rug

Poetsen kan je niet bepaald rugvriendelijk noemen. Daar moet geen tekening bij gemaakt worden. Bij het poetsen wring je je vaak in allerlei bochten om ergens bij te geraken. Poetswerk is immers niet van die aard dat je altijd een ergonomische houding kan bewaren. Ook heffen en tillen houdt een groot risico in voor de rug. Om dan nog te zwijgen van de stress die ook in dit beroep vaak aanwezig is. Enkele jaren geleden werd Rita geveld door ernstige rugpijn. Haar levenskwaliteit kreeg een zware deuk. Ook sporten was niet meer aan de orde. Vroeger ging ze regelmatig joggen, maar dat zit er nu niet meer in.

Remedies

Wie aan chronische pijn lijdt, is constant op zoek naar een oplossing. Rita ging bij de kinesist, osteopaat, ... Het hielp wel, maar toch niet echt spectaculair. Op een dag kreeg ze een krantje in de bus waarin het uitgebreid ging over een natuurlijke therapie op basis van trillingen en infrarood: Andullatie. Rita ging ervoor en beklaagde het zich niet. Na twee jaar dagelijks Andulleren maakt ze de balans op: “Ik ben veel beweeglijker. Ik kan weer stappen en normaal m’n huishouden doen. Mijn pijnscore is gezakt tot 3/10!”

Voor iedereen!

Als je een Andullatietoestel in huis hebt, ben je algauw geneigd om geliefden, vrienden en kennissen mee te laten profiteren van deze therapie. Rita’s partner, die een serieuze hartoperatie onderging, gebruikt het toestel ook. Zijn mobiliteit verbeterde sterk. Rita wou haar ontdekking ook aan andere mensen uit haar omgeving voorstellen. Daarom organiseerde ze onder andere een evenement waarop iedereen kon genieten van een gratis Andullatiesessie. Mooi zo!