Quality Fitness

Andullatie bij Quality Fitness in St.-Pieters-Leeuw

Andullatie bij Quality Fitness in St.-Pieters-Leeuw

Inleiding

In onze westerse beschaving zijn tal van gezondheidsproblemen gerelateerd aan onze sedentaire levensstijl. Eenvoudig uitgedrukt: gebrek aan beweging. Wie gezondheidsbewust is, trekt dan ook regelmatig de sportschoenen aan. Gelukkig bestaan er ook instellingen waar beginners, mensen met een drukke baan, senioren, etc. omkaderd worden door professionals. Wie in St.-Pieters-Leeuw en omstreken op een veilige manier zijn conditie wil opkrikken is aan het juiste adres bij Quality Fitness.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Hun grootste troef? De naam zegt het zelf: ‘Quality’! En die zit hier in begeleiding, persoonlijke aandacht en de uitgebreide waaier aan lichaamsactiviteiten. Fitnessliefhebbers kunnen kiezen uit personal training, krachttraining of functionele training. Voor senioren zijn er speciale programma’s op maat. Wie van gezelschap houdt, kan een van de diverse groepsprogramma’s kiezen. Voor mensen met een drukke agenda is er de krachtige en effectieve ‘Milon Cirkel’. Kortom, voor elk wat wils, met uitstekende begeleiding en in een aangename sfeer.

Hoewel sport door niet-professionals meestal om ontspannings- of gezondheidsredenen beoefend wordt, moet je na een fysieke inspanning hoe dan hoe altijd herstellen, recupereren, regenereren. Ook Quality Fitness is zich daar heel bewust van. Vandaar hun interesse voor gezondheidstechnologie. Nu reeds bieden ze als extra faciliteitde infraroodsauna aan. Onlangs ontdekten ze ook Andullatietherapie, een combinatie van vibraties en infrarood. Deze therapie omvat een hele gamma applicaties in de gezondheids-, sport- en wellnesswereld. Op heden gebruiken meer en meer sporters (en niet van de minste!) Andullatie om blessures te vermijden, sneller te recupereren, diepgaand te ontspannen, etc. Quality Fitness besloot dus opendeurdagen rond Andullatietherapie te organiseren om zijn klanten hiermee kennis te laten maken.
Bij dezen is iedereen van harte uitgenodigd voor een gratis en deugddoende probeersessie op de Andumedic.