Nacer Chadli

“Het bevordert mijn recuperatie en ik slaap veel beter.”


"Ik vond een medische tool die mij vitaal houdt en mijn recuperatie versnelt zodat ik kan blijven presteren op topniveau!"

Inleiding

Nacer Chadli is een Belgische profvoetballer die momenteel bij West Bromwich Albion F.C. voetbalt, evenals bij de Belgische nationale ploeg.

PerformanceMijn weg naar Andullatie

Nacer Chadli maakt gebruik van Andullatietechnologie om bij West Bromwich Albion F.C. op topniveau te kunnen blijven voetballen.

Als kind had Nacer Chadli al veel bewondering voor Zinedine Zidane. Hij begon daardoor al heel vroeg met voetballen. Eerst thuis met zijn oudere broer, die amateurvoetballer was. Hij was toen nog maar 5 jaar, maar had sindsdien ook de microbe te pakken. Na zijn transfer naar Londen was de aanpassing niet makkelijk, omdat de mensen er anders leven dan in België en Nederland. Van Enschede, een klein Hollands stadje, naar een miljoenenstad...

Het Engelse voetbal is ook anders dan in Nederland: fysieker, minder op techniek afgestemd. Nacer Chadli let op zijn gezondheid, vooral door verstandig te eten en voldoende te beweging. Maar hij gebruikt ook medische tools, zoals de ANDUMEDIC®. Het bevordert de recuperatie en hij slaapt er beter van. Het houdt hem vitaal. Dat is nodig, want ze spelen bijna om de drie dagen. Hiervoor is het apparaat uiterst geschikt. Hij heeft hem nu al enkele maanden en kan niet meer zonder.