Andullatie is mijn redding zegt Monique!

“Dankzij Andullatie heb ik minder spier- en rugpijn”

De diagnose was cvs en fibromyalgie

cvs staat voor ‘chronisch vermoeidheidssyndroom’ en is verwant met fibromyalgie. Klachten zijn o. m. spier- en gewrichtspijnen, vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijn en neurocognitieve stoornissen. Monique vertelde ons hoe ze met de ziekte omspringt.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

Andullatie iedere dag voor spierkrampen!

Stress

In 2003 werd bij Monique cvs vastgesteld in Leuven. Ze heeft toen een revalidatie gedaan in Pellenberg. Haar voornaamste klachten zijn spierverkrampingen. Ze wijt die vooral aan de stress uit het verleden. Stress is inderdaad een boosdoener, en bij Monique heeft het zich op haar lichaam geworpen. Ze is ook heel gevoelig aan weersveranderingen. Bij koud en vochtig weer steken de symptomen in alle hevigheid de kop op. Bovendien zit Monique met nekartrose en een hernia in de onderrug. Ze heeft scans laten maken, en weet nu reeds dat ze zich hiervoor blijvend zal moeten laten behandelen. Ze gaat dan ook regelmatig naar een osteopaat.

Op zoek naar een remedie

Wie pijn lijdt doet alles om maar een beetje verlichting te ervaren. Via haar kinesiste, Kirsten Haseldonckx, vernam Monique het bestaan van Andullatietherapie. Andullatie is een vrij recente natuurlijke technologie, gebaseerd op mechanische trillingen en infrarood. Op een dag kreeg Monique een brief waarin ze uitgenodigd werd om tijdens een weekend de Andumedic te komen uittesten. Monique ging daar op in, legde zich op de Andumedic en dacht onmiddellijk : “Wel, dat lijkt me een goed idee om dit toestel in huis te halen”. Zo gezegd, zo gedaan.

Klachtenverlichting

Monique heeft veel baat bij het gebruik van de Andumedic. Door dagelijks de weldadige trillingen en warmte te ondergaan nemen haar spier- en rugpijn af. ’s Avonds geniet ze van een diepte-ontspanning. Dankzij de Andumedic zijn haar symptomen draaglijker. Hierdoor wordt ze ook minder afhankelijk van de kinesist. Dankzij Andullatie kan Monique meer genieten van haar wandelingen en etstochtjes. En leergierig als ze is, volgt ze heel vaak cursussen, o. m. over gezondheid.