Mindy Demulder

Mindy gebruikt Andullatie in haar thuispraktijk als deel van haar natuurlijke strategie.

"Het mooiste wat je kan worden is jezelf"

Inleiding

In het landelijke Schorisse, de parel van de Vlaamse Ardennen, kan je terecht bij Mindy Demulder voor relaxatie- en schoonheidsbehandelingen. Mindy is een dynamische jonge vrouw die vooruit wil in het leven. Naast de zorg om haar 3 jonge kinderen en een fulltime administratieve job, wijdt ze zich aan wat begon als een uit de hand gelopen hobby: mensen mooi maken.

In de praktijk Mijn weg naar Andullatie

Massage, bachbloesemtherapie, klassieke schoonheidsbehandelingen zoals nagelstyling, ontharing en gelaatsverzorging staan centraal in haar gezellige thuispraktijk. Mindy startte haar opleiding schoonheidszorgen in 2007 aan het PCVO Oudenaarde, waar ze na 4 jaar haar diploma behaalde. Ze besefte echter van meet af aan dat echte schoonheid van binnen komt, en dus de weerspiegeling is van een gezonde geest in een gezond lichaam. Als vanzelfsprekend vond ze haar weg naar de opleiding tot gezondheidscoach. In deze discipline vervolmaakt ze zich momenteel bij Syntra Brugge, om haar klanten nog beter te kunnen informeren en begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Naast haar activiteit in bijberoep is Mindy eventmanager. Gezien haar interesse voor een gezonde levensstijl kwam Mindy op professioneel vlak in aanraking met Andullatietherapie, gebaseerd op vibraties en infrarood. Ze ontdekte al gauw dat deze therapie heilzaam was voor zichzelf én haar omgeving. Tijdens een vrij stresserende periode in haar leven kwam ze terug in balans door dagelijks de ANDUMEDIC® 3 te gebruiken. Uit vrees dat medicatie misschien teveel neveneffecten zou hebben, opteerde Mindy voor een bundeling van natuurlijke strategieën: gezonde voeding, lichaamsbeweging én Andullatie. Met succes! Deze boodschap wil ze dan ook met passie en gedrevenheid doorgeven aan haar klanten. Schoonheid begint bij well-being en dat zit vooral vanbinnen.

Andullatie zal voortaan dan ook een centrale rol spelen in de verschillende behandelingen bij Gente Bella. Zo wil ze iedereen de kans geven persoonlijk kennis te maken met deze beloftevolle therapie.