Michel Raffoux

Zowel Michel als zijn vrouw hebben veel baat aan de ANDUMEDIC®

“Ik heb nog de Mont Ventoux gedaan”

Inleiding

Michel is een kwieke zeventiger uit de kuststreek. Samen met zijn echtgenote Ingrid geniet hij van een rustig pensioen. Gezondheidsbewust als hij is, weet Michel hoe hij zichzelf moet ‘soigneren’. Hij vertelde onze reporter over de ANDUMEDIC® 3, die hij trouw gebruikt. Ook Ingrid heeft er baat bij, eigenlijk nog meer dan Michel. Hij deed zijn verhaal.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Wie een beetje vertrouwd is met deze stiel weet dat tekenaars vaak lang in dezelfde lichaamshouding moet staan. Zo ook Jos, en bij hem sloeg het op zijn arm. Vanaf een bepaald moment kon hij die niet helemaal meer naar omhoog krijgen. Constant werd hij geplaagd door een loom, pijnlijk gevoel. En als hij zijn arm moest uitstrekken om een parkingticket te nemen, leek het alsof die tekort was. Hoewel dit niet direct een levensbedreigende aandoening is, ging Jos toch op zoek naar een remedie.

Naar de dokter is hij nooit geweest en ook medicatie heeft hij niet genomen. Via zijn buren kwam hij echter in contact met een nieuwe therapie gebaseerd op mechanische trillingen en infraroodstralen :Andullatie. Bij hen probeerde Jos de therapie uit en later bezocht hij ook een demonstratie-evenement in Rijkevorsel. Jos besloot te investeren in een Andullatietoestel en sindsdien is hij regelmatige gebruiker. Ook zijn echtgenote gebruikt de Andumedic voor haar rugklachten.

Tot zijn vreugde merkte Jos dat het gevoel in zijn arm geleidelijk normaliseerde. Hij kan hem opnieuw normaal bewegen. Jos : “Ik kan het alleen maar aan het toestel wijten”. Jos is dus opnieuw klachtenvrij, wat een goede zaak is voor de bezige bij die hij is. Hij is al jaren op pensioen, maar zijn dagen zijn gevuld. Hij werkt nog in zijn tuin, doet dagelijks meermaals de trap ‘voor de conditie’, gaat nog dansen en... tekent en schildert (wat dacht je!). Wij wensen Jos nog vele jaren toe!