Maxime Chanot

Chanot gebruikt de ANDUMEDIC®3 om zijn conditie te verbeteren

'Recuperatie is zeer belangrijk bij profvoetbal'

Biografie

De Frans-Luxemburgse voetballer Maxime Chanot speelde achtereenvolgens bij AS Nancy, Stade de Reims, Sheffield United, Mansfield Town FC, Hamilton Academical, Le Mans FC en FC Gueugnon. Sinds 2011 speelt hij in België : Beerschot AC en KV Kortrijk, waar hij nog steeds actief is.

PerformanceMijn weg naar andullatie

Sinds kort maakt Maxime Chanot gebruik van de ANDUMEDIC® 3 om zijn conditie te verbeteren. Elke morgen voor hij vertrekt naar de training ligt hij zo’n 15 minuten op het toestel. Maar ook na de training, en vooral na wedstrijden, gebruikt hij dit om beter en sneller te recupereren. Hij steekt niet onder stoelen of banken dat hij er super tevreden over is. Zoals bekend, staan voetballers voortdurend bloot aan een zware werklast.

Er wordt elke dag getraind en om de haverklap wordt een wedstrijd gespeeld, zowel met de club als in het kader van selecties. Hij moet dus wel dagelijks in vorm zijn. Kortom, recuperatie is een belangrijk onderdeel van de job van een voetballer. Uiteraard is de ANDUMEDIC®3 in dit opzicht een gouden troef. Maxime Chanot weet het niet alleen, hij voelt het ook daadwerkelijk na afloop. Sinds hij de ANDUMEDIC®3 gebruikt voelt hij zich veel beter op het terrein. En ook de resultaten zijn navenant, naar zijn mening.