Max Go

Mensen met chronische pijnen, die slecht te been zijn, krijgen veel verlichting van Andullatie.

'Na een sessie hebben ze gewoon meer energie'

Biografie

Max Go is 32 jaar geleden begonnen als fysiotherapeut. Daarnaast is hij al acupuncturist sinds 1988, praktijkhouder, lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapeuten) en lid van de N.v.A. (Nederlandse vereniging voor Acupunctuur).

In de praktijkMijn weg naar andullatie

Een halfjaar geleden werd hij aangezocht door ‘Het Gezonde Net’ met de melding dat de firma hhp een demonstratie zou geven van hun product. Vervolgens hebben zo’n 10 praktijkhouders de methode uitgelegd en gedemonstreerd. Max legde dadelijk de link met acupunctuur : misschien zou dat wel eens een goede combinatie kunnen zijn. Inmiddels wordt andullatie voor tal van patiënten aangewend. Het gaat vooral om chronische patiënten. Mensen met echt chronische pijnen, die slecht te been zijn, krijgen veel verlichting van deze therapie.

Na een sessie hebben ze gewoon meer energie, minder pijn en zijn ze beter in staat dagelijkse functionele bewegingen te volbrengen. Sommige patiënten behandelt Max al heel lang met fysiotherapie, zeg maar ‘onderhoudstherapie’. Hij hield hen op de been, maar blijkt dat ze nu plots beter kunnen lopen, rechterop staan en meer energie hebben. Max vond dat echt opmerkelijk. Hij beveelt andullatietherapie aan vooral aan mensen met chronische klachten omdat ze hier snel en makkelijk verlichting door verkrijgen. Als ze de therapie regelmatig (of dagelijks) ondergaan vinden ze daar grote baat bij : klachtenverlichting, pijnvermindering. Dan wordt de levenskwaliteit gewoon super.