Martine gebruikt Andullatie tegen fibromyalgie en cvs

“Pijn en vermoeidheid, een slopende combinatie.”

Fibromyalgie, en wat nu?

In 2001 kwam een abrupt einde aan Martine's carrière als verpleegster. Na jaren verpleegd te hebben had ze nu plots zelf verpleging nodig. De diagnose luidde: fibromyalgie en cvs. Martine had echter het geluk op een natuurlijke therapie te stoten waardoor haar toestand op korte tijd opmerkelijk verbeterde.

Andullatie verlichte direct mijn pijn!

Fibromyalgie en cvs

Onverwacht sloeg de ziekte toe, en wegens zware symptomen moest Martine haar carrière vaarwel zeggen. Ze had stekende pijn aan nek en armen, vaak ook met uitstralingen naar de benen. Elke inspanning was haar te veel geworden. Niets kon ze aan. Zelfs een kleine wandeling lukte niet meer. Uiteraard zocht Martine professionele hulp. Jarenlang nam ze pijnstillers en peppillen. Tweemaal per week ging ze naar de kiné, waar ze o.a. myofasciale therapie en lymfedrainage onderging. Ze volgde ook osteopathie. Martine: “Dit hielp allemaal wel, maar slechts voor een beperkte tijd, het leek een straatje zonder einde.”

Vakantie aan zee

Tijdens een vakantie in Blankenberge kwam Martine in contact met Andullatietherapie via haar schoonheidsspecialiste, die een AnduMedic in huis had. Ze testte de therapie uit en voelde zich kiplekker: “Toen mijn schoonheidsspecialiste opperde dat Andullatie helpt bij fibromyalgie, was ik vrij sceptisch. Maar ik had niets te verliezen. Welnu, de resultaten waren gewoon verbluffend. Pijn en vermoeidheid smolten als sneeuw voor de zon. Ik heb meteen een abonnement genomen. Dit was mijn meest deugddoende vakantie ooit. Overdag kon ik weer wandelen in het zand, en ’s avonds op de dijk”.

Iedereen tevreden

Tijdens een uitstapje naar Sluis konden Martine en echtgenoot Eddy, die last heeft van een hernia, de therapie opnieuw uittesten. Toen hakten ze de knoop door en besloten ze vaste Andullatie-gebruikers te worden. Martine is super enthousiast: “Ik heb de pijnstillers grotendeels kunnen afbouwen en de osteopathie volledig stopgezet. Mijn kinesiste heeft bij mij thuis de matras eens uitgeprobeerd. Ze had er een goed gevoel bij en is zelf ook bijzonder geïnteresseerd.”