Marijke Van Gompel

“Ik hoef geen pijnmedicatie meer te nemen!”


"Ik vond dé oplossing voor mijn reuma en artrose & kan die nu voor geen geld ter wereld meer missen!"

Inleiding

Marijke had veel last van artrose en reuma. Wie pijn heeft, doet werkelijk alles om maar een beetje pijnverlichting te ervaren, net zoals Marijke. Ze zocht én vond verlichting, vrij toevallig eigenlijk. Tot op heden geniet ze weer van een normale levenskwaliteit, dankzij Andullatietherapie.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Heftruck

Marijke leek voorbestemd om rugpatiënte te worden. Van jongs af aan had ze al last van haar rug. Bovendien was het werk dat ze deed ook niet ideaal in dit opzicht. Ze werkte namelijk in een magazijn waar ze machines bediende en met een heftruck rondreed. ’s Avonds voelde ze zich telkens geradbraakt. Op den duur kon ze nog amper lopen. De fabriek sloot en Marijke moest een andere job zoeken. Toen kwam ze terecht in de schoonmaaksector. Ze hield van dit werk, maar echt bevorderlijk voor haar rugproblemen was het evenmin. Bovendien moest ze ook haar man verzorgen, die inmiddels overleden is.

Vriendin

Artrose-pijnen zijn allesbehalve leuk. Marijke: “Het is alsof je een slag in je rug krijgt met een stok. Om minder pijn te voelen, kantelde ik mijn bekken. Mijn huishouden moest ik in verschillende etappes doen.” Een vriendin had haar aangeraden het bloedgroepen-dieet toe te passen. Marijke zocht het dieet op op het internet, en op die gezondheidssite stond ook een link naar Andullatie: een nieuwe therapie op basis van trillingen en infrarood. Marijke vulde een pijntest in en nog geen twee dagen later stond er al een Andumedic bij haar thuis. Die wil ze voor geen geld ter wereld nog missen: zo lekker voelt ze zich erop.

Pijnverlichting

Marijke is nu een regelmatige Andullatie-gebruiker: “Hoe vaker ik op de matras lig, hoe beter ik me voel. Ik doe twee sessies per dag. Waar ik heel blij om ben, is dat ik geen pijnmedicatie meer hoef te nemen. Want mijn klachten zijn voor meer dan de helft afgenomen.” Marijke is momenteel alleenstaand, maar ze heeft een poedel, waarmee ze elke dag gaat wandelen. Verder is ze ook lid van de hobbyclub en bezoekt ze regelmatig haar schoonouders met wie ze een heel goede band heeft.