Marie-Joseé Meert

Telkens ik van de matras kom, voel ik me heel soepel

Andullatie is top voor mij!

Inleiding

Marie-Josée is momenteel 78, en dan doe je het automatisch wat kalmer aan. Toch zijn er grote individuele verschillen. Marie-Josée was altijd al heel dynamisch en actief. En dat is ze nog altijd! Ondanks een resem ongemakken. Maar ze had het geluk op het juiste moment de juiste personen tegen te komen die haar wezen op een heel efficiënte natuurlijke therapie…

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Noeste arbeid

Marie-Josée heeft veel gewerkt in haar leven. Dat mag gezegd. Ze had een autohandel waarbij ze dagelijks moest sleuren met aanhangwagens. Voor Marie-Josée, als vrouw, was dat niet te onderschatten. Vier zonen heeft ze grootgebracht. Bovendien was ze een verwoede amazone: paardrijden was haar passie. Ooit deed ze een val. Voeg dat allemaal samen, en het is niet verwonderlijk dat je het aan je rug en je hals krijgt. Haar mobiliteit nam af. Fietsen, wandelen, sporten verliepen minder vlot. Marie-Josée zocht hulp bij kinés, chiropractors, acupuncturisten e. d. Ze is hen heel dankbaar voor de geboden hulp, maar het kan altijd beter. Ze gebruikte ook pijnstillers, maar die hebben vaak nevenwerkingen.

Andullatietherapie

Via haar zoon Dirk leerde Marie-Josée Andullatie kennen: een combinatie van trillingen en infraroodwarmte. Bij vrienden kon ze het uittesten, en algauw wist Marie-Josée dat Andullatie de ideale therapie voor haar zou zijn. Inmiddels is ze al enkele jaren vaste en succesvolle gebruikster: “Ik heb heel goede resultaten met de Andumedic. Ik heb veel minder pijn en slaap uitstekend. Ik gebruik vooral programma’s 5 en 7. Telkens ik van de matras kom, voel ik me heel soepel. Sinds ik Andullatie doe, heb ik veel meer energie. Kortom, ik ben in topvorm!”

Bezige bij

Marie-Josée was altijd al een bezige bij. Hoewel ze de 80 nadert, blijft ze heel actief. Ze doet elke dag haar huishouden, kookt, let op de kleinkinderen, etc. En iedereen mag weten waaraan ze haar goede vorm te danken heeft: “Ik beveel Andullatie aan allen aan. Het is zijn investering meer dan waard!”