Maribel Izquierdo

Mensen leggen dagelijks een lange weg af om Andullatie te kunnen gebruiken

'Patiënten komen van overal'

In de praktijkMijn weg naar Andullatie

Ontstaan

Fibromyalgie is een aandoening die chronische pijnklachten veroorzaakt. Vaak brengt dit bij patiënten een gevoel van onrust teweeg. Deze bezorgdheid was de aanleiding voor een aantal vrouwen om zich te groeperen in de Vereniging van stress-, angst- en fibromyalgiepatiënten, gevestigd in het Spaanse Castelldefels.

Vereniging

De vereniging biedt de patiënten een waaier aan therapieën aan. Voorzitster van de vereniging is Maribel Izquierdo. Ze vertelt over haar ervaring met Andullatietherapie, waardoor het welzijn van de patiënten, in het bijzonder fibromyalgiepatiënten, aanzienlijk verhoogd wordt.

Kennismaking met Andullatie

Ze kwam in aanraking met Andullatietherapie via een therapeut die voor de vereniging werkt. Hij had zich een toestel aangeschaft toen zijn vriendin fibromyalgie kreeg. De resultaten waren zo goed dat hij de therapie aanbeval. De vereniging heeft toen ook een ANDUMEDIC®3 aangeschaft.

Resultaten van Andullatie

Maribel is heel tevreden over de resultaten. Patiënten met slaapproblemen kunnen terug slapen en genieten opnieuw een betere levenskwaliteit. In de vereniging treft men mensen aan met de meest diverse pathologieën: artrose, artritis, lumbalgie, fibromyalgie, etc. Ook met hen gaat het veel beter. Er zijn zelfs vrouwen die helemaal aan de andere kant van het dorp wonen en elke dag een lange weg afleggen om hun dagelijkse sessie te kunnen doen. Ook zij merken een enorme verbetering.

Aanbeveling

Zonder de minste aarzeling beveelt Maribel Andullatietherapie aan om beter te ontspannen, voor spierkrampen, stress, minder pijn. Kortom, het verbetert de levenskwaliteit.