Marc Vanacker

Niets kon Marc helpen, tot hij Andullatie ontdekte.

“Ik heb een jacuzzi, maar ik gebruik hem bijna niet meer sinds ik Andullatie doe”.

Inleiding

Marc was directeur van verschillende firma’s. Negen jaar geleden kwam een abrupt einde aan zijn dynamische carrière, eigenlijk om een vrij banale reden. Hoe dan ook, Marc kreeg last van het ‘restless legs-syndroom’ met catastrofale uitwerking op zijn slaappatroon. Niks hielp, tenzij een vibratiematras die hij via zijn huishoudhulp leerde kennen. Marc deed zijn verhaal in een heel openhartig interview.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Operatie

In het verleden leidde Marc met succes meerdere firma’s. Op heden is hij nog steeds algemeen directeur, maar zijn activiteit staat op een laag pitje om gezondheidsredenen. Marc werkte veel en graag. Dagen van 16 werkuren waren geen uitzondering. Zelf zegt hij over zijn werkritme: “Tja, ’t is de aard van het beestje zeker…?” Hij was kerngezond, ooit kampioen van België jeugdatletiek. Negen jaar geleden moest hij een chirurgische interventie ondergaan. Alles oké! Marc voelde zich kiplekker en wou zo snel mogelijk weer aan de slag. Hij reed zelf terug naar huis de dag na de narcose. En de volgende morgen zat hij terug aan zijn werktafel… Drie maand later was het afgelopen. Marc kreeg restless legs met als gevolg een totaal ontregelde slaap. Volgens de artsen had hij beter 14 dagen gerust vooraleer opnieuw te gaan werken.

Symptomen kwijt!

Zijn schoonmaakster gebruikt met succes Andullatie, een gezondheidstechnologie op basis van vibraties en infrarood. Marc deed de proef op de som en merkte dat deze formule een ongelofelijke uitwerking had op zijn rusteloze benen en spierkrampen. Marc: “Sinds ik Andullatie doe, ben ik die symptomen zo goed als kwijt”. Ook zijn slaap verbetert, hoewel hier nog wat werk is. De Andullatiesessies brengen ook klachtenverlichting voor zijn drie hernia’s.

Fotografie

Wat Marc overkwam is intriest. Maar hij laat het niet aan zijn hart komen. Ondanks zijn slopende aandoening geniet hij van het leven: kokkerellen, zijn kinderen en kleinkinderen, en… de fotografie. Marc heeft zijn eigen hobbyfotostudio en gaat vaak de hort op, op jacht naar mooie kiekjes. hhp wenst Marc het allerbeste!