Lutgard Wauters

Lutgard stond voor de keuze: ofwel opereren, ofwel langdurige kiné. Ze koos voor het laatste!

“Ik vind het een prachtige uitvinding!”

Biografie

Als gepensioneerde kleuterleidster blikt Lutgard terug op een mooie, rijke carrière. Ze deed haar job met veel liefde. Zowel haar taak van stagemonitrice bij kinderverzorgsters en verpleegaspiranten als haar jarenlange inzet voor kleuters, beleefde zij als een hobby die ze mocht uitoefenen. Ze leefde er helemaal voor. Maar in haar beroep krijgt je rug het onvermijdelijk hard te verduren: bukken, rekken, strekken, 1001 kindjes optillen…

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Op een dag kreeg ze een krantje in de bus waarin een Andullatiedemo werd aangekondigd. Andullatie is een natuurlijke therapie op basis van mechanische trillingen en infrarood. Hoewel Lutgard grotendeels klachtenvrij was wat betreft haar hernia, bleef dit toch een gevoelige plaats. Ze dacht: “Ik ga het toch eens uitproberen.” Het beviel haar onmiddellijk. Ze voelde onmiddellijk een deugddoend en ontspannend effect door de combinatie van de warmte en de trillingen.

Lutgard is inmiddels vaste gebruikster. Ze wist ons te vertellen: “Ik ben heel tevreden over de effecten op de lage rug en het bekken, maar soms heb ik wel eens kuitkrampen ’s nachts. Een Andullatiesessie maakt daar snel korte metten mee! Wat ik ook bijzonder vind aan deze therapie is dat er zoveel verschillende programma’s in opgenomen zijn, gaande van uiterst ontspannend tot uiterst helend. En je maakt er gebruik van op het moment dat je er zelf behoefte aan hebt of er tijd kunt voor maken. De tijdsduur bepaal je zelf! Je hoeft er het huis niet voor uit. Elk individu kan voor zich het gepaste programma uitkiezen en toepassen. Ik vind het een prachtige uitvinding!”