Andullatie ervaring Lily: chronische vermoeidheid (cvs)

“Door een kwartier op de Andumedic te liggen ben ik klaar om te gaan werken!”

Remedie tegen cvs

Lily werkt halftijds als bediende op het stadhuis van Diest. Dat laat haar ruimschoots de tijd om haar creatieve talenten bot te vieren: romans schrijven, portretten schilderen, ... Eén schaduwkantje: Lily lijdt aan cvs. Maar ze vond een remedie.

CVS verbetert dankzij Andullatie

Verschillen tussen chronische vermoeidheid (cvs) en fibromyalgie

Naar eigen zeggen lijdt Lily al vrij lang aan cvs: een hele lijdensweg. Toch werd de diagnose slechts vier jaar geleden gesteld door de artsen. cvs is verwant met fibromyalgie. Lily weet uit te leggen dat bij fibromyalgie vooral de pijn primeert. Bij cvs is dat de vermoeidheid, maar dan toch steeds gecombineerd met pijn. Bij Lily begon alles na een traumatische dubbele polsbreuk. Ondanks haar ongemakken werkt Lily halftijds op de personeelsdienst van Diest. Ze werkt vaak thuis, een formule die ze heel erg weet te appreciëren.

Advies na pijntest: Andullatietherapie

Wie klachten heeft probeert ze zoveel mogelijk, en liefst zonder nevenwerkingen, te verlichten. Zo ook Lily. Ze zocht, en vond. Op internet viel ze op de pijntest van de firma hhp. hhp ontwikkelde een pijnverlichtingstherapie op basis van trillingen en infraroodwarmte: Andullatie. Na een proefsessie wist Lily dadelijk dat ze hiermee gebaat zou zijn, en is sindsdien een trouwe Andullatie-adepte. De balans is prima: “De Andumedic is ideaal om mijn spieren los te maken. Die zijn opgespannen door de pijn. Vooral ’s morgens is dat heel erg het geval. Als ik een kwartiertje op het Andullatietoestel ga liggen, ben ik in staat om te gaan werken. Ik voel me fitter. Als ik de behandeling niet doe, merk ik een groot verschil. Bedoeling is ook mijn pijnmedicatie aanzienlijk te beperken, wegens de gewenning”.

Meer levenskwaliteit op het werk en in vrijetijd door Andullatie

Lily werkt op het stadhuis, maar heeft een flexibele uurregeling. Dit geeft haar de kans haar passies te beoefenen: schrijven en schilderkunst. Lily zegt dat ze vroeger actiever was, maar zich nu op deze twee hobby’s concentreert. Ze heeft een thriller geschreven, en is momenteel bezig met een tweede boek. Ze zoekt een uitgever.