Liliane Smets

“Als de nood het hoogst is, is de redding nabij”. Wel, het verhaal van Liliane is daar een perfecte illustratie van.

“We stonden met onze rug tegen de muur...”

Inleiding

Twee jaar geleden sloeg het noodlot toe bij het gezin Vermeire-Smets. Hun dochter verloor haar vriend in een ongeval. Vrij kort daarop werd bij Liliane een kwaadaardige kanker vastgesteld. En alsof dit nog niet volstond, moest haar man Johnny op inactief wegens rugproblemen. Johnny is werkzaam als heftrucker in een chemisch bedrijf. Daar hij niet zo’n voorstander van opereren was, moest hij zijn toevlucht nemen tot medicatie. Liliane: “Twintig stuks per dag moest hij nemen. Hij liep erbij als een zombie. Werken ging niet meer. We stonden echt met onze rug tegen de muur. Maar uiteindelijk vond Johnny toch een oplossing...”.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Via internet hoorde Johnny over Andullatietherapie, een combinatie van trillingen en infrarood. Hoewel ze beiden wat sceptisch waren in het begin, liet het echtpaar toch een adviseur aan huis komen. Johnny voelde zich tot zijn grote verbazing al beter vanaf de eerste proefsessie. Inmiddels is hij terug aan het werk, en nog wel 7 dagen op 7. In die zin overdrijft Liliane niet wanneer ze de ANDUMEDIC® ‘hun beste aankoop ooit’ noemt.

Liliane zelf werd inmiddels gerustgesteld door haar artsen in verband met haar kanker. Ze gaat regelmatig 6 km joggen, en zowel ervoor als erna komt de ANDUMEDIC® hier goed van pas. Door de spectaculaire resultaten raakte ook haar huisdokter geïnteresseerd in Andullatie. Liliane vindt het toch eigenaardig dat tot op heden niet meer mensen deze therapie kennen. Daarom wilde ze heel graag meewerken aan dit interview. HHP wenst het gezin het allerbeste toe!