Lidia De Meyer

Lidia kan weer stappen dankzij Andullatie

“Niet alleen wandel ik opnieuw, ik STAP”

Inleiding

Lidia is sinds kort gepensioneerd en heeft alle reden om gelukkig te zijn. Maar het had ook heel anders kunnen uitdraaien, had ze niet dé ontdekking gedaan waardoor ze op spectaculaire wijze verlost werd van haar pijnklachten. Lees het verhaal van Lidia.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Werken als een man

Lidia heeft veel en hard gewerkt in haar leven. Ze zegt zelf: “Ik heb hetzelfde werk gedaan als een man”. Daarmee bedoelt ze in de eerste plaats tuinieren. Hoewel het fysiek heel zwaar werk was, leefde ze zich hierin uit: spitten, grasmaaien, bomen planten, struiken uittrekken. Alles heeft ze gedaan. Later werkte ze in het rusthuis ‘bij de oude menskens’. Ook dit was fysiek belastend: tillen, heffen, trekken. Is het dan verwonderlijk dat je op een zeker moment rugproblemen krijgt? Lydia liet zich opereren, maar het hielp niet veel. Bovendien hield de miserie niet op hier. Op de koop toe kreeg ze fibromyalgie. Lidia was compleet geïmmobiliseerd door vermoeidheid en pijn. Haar vriendin moest alles voor haar doen.

Mirakeltherapie

Op een dag werd Lidia uitgenodigd op een opendeurdag bij haar kinesiste. Daar werd de ANDUMEDIC® voorgesteld, een pijnverlichtingstoestel op basis van trillingen en infrarood. Lidia wist onmiddellijk dat dit haar redding was. Inmiddels zijn we 16 maanden verder en Lidia spreekt in uiterst lovende termen over haar remedie: “Geleidelijk aan namen de klachten af. Ik deed vroeger twee sessies per dag. Nu volstaat één. En ik moet geen pijnstillers meer nemen. Gelukkig, want die maakten mijn maag helemaal kapot”.

Levenskwaliteit

Lidia is weer mobiel, energiek en zeer actief. Het gevreesde zwarte pensioengat is geenszins aan haar besteed. Op haar beurt verzorgt ze nu haar vriendin die herstellende is van een zware operatie. En ze leidt een druk sociaal leven. Ze is lid van een aantal clubjes waar genaaid en gebreid wordt. Verder gaat ze ook graag wandelen. Lidia preciseert: “Niet alleen kan ik weer wandelen, ik kan weer stappen. Echt waar, ik verschiet van mezelf”.