Leo Van Der Elst

Leo Van Der Elst raadt Andullatie zowel aan personen mét als zonder gezondheidsproblemen aan

"Mijn levenskwaliteit is veel verbeterd"

Leo Van der Elst is ex-voetballer. Hij speelde zowel internationaal als nationaal (13x voor de Belgische nationale ploeg). Zijn hoogtepunt was het wereldkampioenschap in 1986 in Mexico, waar hij voor België de beslissende strafschop nam tegen Spanje. Hierdoor belandden de Belgen uiteindelijk in de halve finale.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

PerformanceMijn weg naar andullatie

Leo Van Der Elst kwam in contact met hhp via zijn goeie vriend Vital Borkelmans, huidig assistent bondscoach.

Vital gebruikt al lang de ANDUMEDIC® 3 en is vol lof over dit toestel. Vital vertelde hem dat hij nogal wat gezondheidsproblemen kende na zijn sportcarrière, en dat hij zich dankzij dat toestel nu geweldig goed voelt. Daarom twijfelde Leo niet om ook de ANDUMEDIC® 3 aan te schaffen. Zijn ervaringen zijn heel positief tot dusver. Elke topsporter pleegt in feite roofbouw op zijn lichaam, omdat een lichaam nu eenmaal niet gemaakt is voor dat soort inspanningen.

Je krijgt allerlei kwaaltjes : in het geval van Leo rugproblemen, zijn heup die niet meer mee wou, ... Door dagelijks op de ANDUMEDIC® 3 te liggen neemt zijn levenskwaliteit enorm toe. Daarom raadt hij Andullatie aan zowel aan personen mét als zonder gezondheidsproblemen.