Leen Claessens

Andullatie bij schoonheidsinstituut 'Leen' te Blankenberge

Inleiding

Schoonheidsinstituut ‘Leen’ ligt recht tegenover de Blankenbergse jachthaven. Samen met haar collega’s Anne, Lore en Stefanie biedt Leen er alle schoonheidsbehandelingen, maar ook medische pedicure, manicure en endermologie aan. Om up-to-date te blijven inzake de nieuwste snufjes in de cosmeticawereld scholen de dames zich voortdurend bij. Leens interesses reiken echter nog verder. Zo volgde ze onlangs een cursus sofrologie.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Een belangrijk onderdeel van de dagelijkse activiteit bij ‘Leen’ zijn uiteraard de schoonheidsbehandelingen: gelaatsverzorging, huidverjonging, maquillage etc. Doel is een stralende teint te behouden, rimpeltjes glad te strijken maar ook te voorkomen. Wie wil kan de behandeling combineren met een holistische hoofdmassage en zo even ontsnappen aan het hectische dagelijkse ritme. Ook klankschaaltherapie beoogt hetzelfde doel. Sinds jaar en dag worden bij Leen de originele Green Peel-producten van Dr. Christine Schrammek gebruikt: reeds 25 jaar een succesverhaal!

Naast hun reguliere behandelingen bieden Leen en haar team ook Andullatietherapie aan. Andullatie is een combinatie van mechanische trillingen en infrarood, en werd ontwikkeld door de Belgische firma hhp. Het is een therapie die in diverse domeinen ingezet kan worden. Niet in het minst pijnpatiënten zijn heel goed gebaat met Andullatie, maar de laatste jaren ontwikkelde de firma hhp enkele specifieke applicaties voor de wellnesssector.

Leen en haar team zijn uiterst enthousiast over het gebruik van de Andubalance. Ze adviseren de therapie systematisch aan klanten en gebruiken ze constant ter ondersteuning van hun wellness- en schoonheidsbehandelingen. Wie wil kan een beurtenreeks aanvragen. De eerste sessie is altijd gratis als welkomstcadeau.

Leen wou Andullatie graag extra in de kijker zetten, en besloot daarom opendeurdagen te organiseren rond dit thema. Wie meer wenst te vernemen over deze veelbelovende therapie is van harte welkom. Iedereen krijgt een gratis proefsessie!