Kristof Schiettecatte

“Mijn vrouw heeft soms last van stress. Na een Andullatiesessie is ze een ander mens.”

“Ik heb geen last meer van steken in mijn rug”

Inleiding

Zoals zovelen tegenwoordig heeft Kristof last van zijn rug. Bij hem is het wel vrij ernstig aangezien hij als jonge veertiger al permanent aan de ziekenkas is. Al 20 jaar is hij ruglijder en hij zocht daar natuurlijk professionele hulp voor. Hij werd geopereerd, maar moest na afloop noodgedwongen op non-actief.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Bouw

Kristof werkte in de bouw, een fysiek niet te onderschatten beroep. Regelmatig voelde hij vlijmscherpe steken in zijn rug. “De eerste keer dat ik zo’n steek kreeg was 20 jaar geleden, op mijn twintigste. Ik ben dan bij de dokter geweest, en die zei dat ik me zittend werk moest zoeken, omdat ik met twee discushernia’s zat” vertelt Kristof. Uiteindelijk onderging hij een operatie, maar werd hij na afloop werkonbekwaam verklaard.

’t Zit in de familie

De een heeft al een zwakkere rug dan de ander. Bij Kristof zijn de rugproblemen wellicht erfelijk. Zijn pa moest meermaals onder het mes, en zijn zoon van 16 wacht momenteel zelfs op een transplantatie. De dokters drukten Kristof op het hart vooral geen zware fysieke inspanning meer te doen. Ooit voetbalde Kristof 5 dagen op 7, maar dat zit er op heden niet meer in. Zwaar werk in huis doet hij ook niet. Onlangs ontdekte Kristof echter een natuurlijke therapie waar hij veel baat bij vindt: Andullatie.

Deugddoende vibraties en infrarood

In Kristofs buurt werd een Andullatie-evenement georganiseerd waar je de therapie kon uittesten. Kristof: “Dat was heel positief! Ik voelde me plots zo goed, ontspannen en relaxt. En het mechanisme werd haarfijn uitgelegd”. Intussen is Kristof vaste (en enthousiaste) Andullatiegebruiker: “Mijn probleem is vooral stijfheid, bv. ’s morgens, bij verandering van weer, of als ik toch eens ‘kwaad werk’ gedaan heb thuis. Ik gebruik de matras minimum 1x per dag. Dan heb ik geen last van steken en voel ik me heel rustig. Ook dat onaangename gevoel in mijn benen is weg. Ook mijn vrouw heeft soms last van stress. Na zo’n sessie is ze gewoon een ander mens. Kortom, ik kan Andullatie eigenlijk aan iedereen aanbevelen”.