Kinesiste Mieke Van Straeten

Kinesist Van Straeten gebruikt de ANDUMEDIC® 3 vooral bij rugpatiënten

'Ik ben van plan om nog een tweede aan te kopen'

Biografie

Mieke Van Straeten werkt als kinesiste in Bornem. Nadat ze eerst samenwerkte met een collega, heeft ze nu al 5 jaar een eigen zelfstandige praktijk.

In de praktijkMijn weg naar andullatie

Ze gebruikt de ANDUMEDIC® 3 vooral bij rugpatiënten, in het bijzonder voor de lage rug, maar ook voor nekklachten en fibromyalgie. De patiënten liggen heel graag op de ANDUMEDIC® 3. Het is een aangename ervaring. Na afloop voelen ze zich wat lichter. Soms voelen ze de dag erna de weerslag van, maar dat is ook bij gewone massage het geval. Dit wijst er trouwens op dat de therapie werkt. De ANDUMEDIC® 3 bevordert vooral de doorbloeding, wat zeer belangrijk is. Alle voedsel en energie voor de mens wordt via het bloed in het lichaam rondgedragen.

Miekes aandacht werd gewekt dankzij een ‘Gezondheidswijzer’ die ze in haar brievenbus kreeg. Onlangs had ze ook zelf wat pijn in de lage rug na lang rechtop staan en zo ging ze op zoek naar een oplossing. Ze was dadelijk gewonnen. Ze gebruikt de ANDUMEDIC® 3 nu al enkele maanden, maar niet echt in combinatie met de zuivere kiné. Ze is echter van plan om een tweede ANDUMEDIC® 3 aan te schaffen die ze kan integreren in haar kinépraktijk. Ze beveelt de matras aan haar collega’s aan voor therapie en sportrevalidatie.