Kinesist Sophie Verpaele

Na één andullatiesessie was de pijn volledig weg en kon ze terug normaal stappen.

'Je kan er als professional niet meer omheen'

Biografie

Sophie Verpaele heeft al 17 jaar lang een kinépraktijk in Lembeke. Ze is momenteel bezig ook met de uitbouw van een praktijk als podotherapeute.

In de praktijkMijn weg naar Andullatie

De bedoeling is mensen uit te balanceren,voetafwijkingen te corrigeren en het volledige lichaam in evenwicht brengen. Ze vindt de ANDUMEDIC® 3 vooral interessant voor mensen met houdingsafwijkingen. Deze mensen zitten met heel veel spanning in hun lichaam en daartoe leent de ANDUMEDIC® 3 zich uitstekend.  Vermoeidheidspatronen verdwijnen, en in combinatie met kiné of podologie is het een uitmuntende therapie. Onlangs speelde Sophie opnieuw tennis na een lange pauze en ze had ontzettend veel lastvan haar Achillespezen. Na één andullatiesessie was de pijn volledig weg en kon ze terug normaal stappen.

Voor haar was dat het ultieme bewijs dat de therapie werkt. Veel mensen vallen in slaap op de matras en zeggen dat het zeer rustgevend is. Je hoort ook vaak dat het lichaam soepeler wordt. De meeste mensen zeggen dat ze dadelijk een verzachting van hun pijn voelen. De therapie kent een ware opgang in allerlei professionele milieus en er werd ook reeds heel wat wetenschappelijk onderzoek verricht. Bijgevolg kan je er als professional eigenlijk niet meer omheen. Ze is niet meer weg te denken in een sector die zichzelf au sérieux neemt.